Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Καραλής έτοιμος για την έκπληξη στον τελικό του επί κοντώ – Οι ελληνικές συμμετοχές της Τρίτης

Καλή επιτυχία!

Must Read

Ο στίβος κυριαρχεί στο αυριανό (Τρίτη, 03/08) πρόγραμμα της 12ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με τον Εμμανουήλ Καραλή να συμμετέχει στον τελικό του άλματος επί κοντώ ανδρών.

Στο ντεμπούτο του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Καραλής κατάφερε να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ και θέλει, γιατί όχι, να ξεπεράσει και το ατομικό του στα 5.80μ. για να έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει μια θέση ψηλά στην κατάταξη, σε έναν τελικό όπου ξεχωρίζει δίχως αμφιβολία ο Μόντο Ντουπλάντις, αλλά και ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί, Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο και δεύτερος στο Ρίο το 2016.

Νωρίτερα μπαίνουν στη «μάχη» ο Δημήτρης Τσιάμης στο β’ γκρουπ του τριπλούν ανδρών και η Ειρήνη Βασιλείου στον προκριματικό των 400μ. γυναικών. Ο Τσιάμης μετέχει στο β΄ γκρουπ με το όριο να έχει οριστεί στα 17.05 μέτρα. Ο Τσιάμης έχει κάνει φέτος 17,21 μ. με ευνοϊκό άνεμο κι έχει 16.42 μ. από τον κλειστό στίβο.

Ακολουθεί ο προκριματικός αγώνας του Κώστα Δουβαλίδη στα 110μ. με εμπόδια ανδρών. Ο Δουβαλίδης μπορεί να ταλαιπωρήθηκε στη διάρκεια της σεζόν από διάφορα προβλήματα, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στο Τόκιο και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία για εκείνον. Ο έμπειρος αθλητής, ο οποίος μετέχει για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θα τρέξει στην πέμπτη σειρά και με 13.84 φετινή επίδοση έχει τον όγδοο χρόνο. Την πρόκριση στον ημιτελικό θα πάρουν οι τέσσερις πρώτοι και οι τέσσερις αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις.

Στο Tokyo Aquatics Centre οι Ευαγγελία Πλατανιώτη κι Εβελίνα Παπάζογλου ξεκινούν στις 13:30 την προσπάθειά τους στο ντουέτο του τεχνικού προγράμματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Οι ελληνικές συμμετοχές της Τρίτης (ώρες Τόκιο):

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This