Ισοπαλία στο… παρατσάκ για τον Ολυμπιακό με τον Αγκιμπού Καμαρά να σώζει την παρτίδα! (video)

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 87ο λεπτό το γκολ που είχαν πετύχει με απευθείας εκτέλεση φάουλ οι Βούλγαροι στο 50'

Must Read

Ο Ολυμπιακός γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στο γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο 87ο λεπτό, αλλά το 1-1 που απέσπασε η Λουντογκόρετς μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποδεικνύει πως η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League για τους «ερυθρόλευκους», θα είναι δύσκολη.

Η Βουλγαρική Λουντογκόρετς, η οποία απέδειξε ότι είναι μία πάρα πολύ επικίνδυνη και καλοδουλεμένη ομάδα, είχε προηγηθεί στο 50ο λεπτό, χάρη στο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ, με τους Πειραιώτες να πετάνε περίπου 60 λεπτά, παρουσιάζοντας ένα μέτριο θέαμα, προτού οι αλλαγές του Μαρτίνς σώσουν την παρτίδα στο… παρατσάκ.

«Καμπανάκι», οπωσδήποτε και μάθημα το αποψινό για τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, καθώς, παρά το γεγονός ότι το τελικό 1-1 δεν κρίνει απολύτως τίποτα, καθώς όλα θα «παιχτούν» στη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης (10/08) στη γειτονική χώρα, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να επιδιώξουν να «σβήσουν» το κακό αποψινό αποτέλεσμα, προκειμένου να προκριθούν στα play offs της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Τζολάκης, Μπα, Σεμέδο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Κούντε, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν

Λουντογκόρετς (Νταμπράουσκας): Καχλίνα, Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιάλκοφ, Σόουζα, Γκονσάλβες, Μποτζί, Ντεσπόντοφ, Τεκπετέι, Σωτηρίου

  • Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

https://youtu.be/5w3I1aWy0FA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This