Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάζει αυτοπροσώπως «ταφόπλακα» στα μεταγραφικά σενάρια για Ρεάλ!

Must Read

Έσπασε τη σιωπή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο και έβαλε οριστικό τέλος στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να επιστρέφει στους Μαδριλένους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της «στρογγυλής θεάς» αποφάσισε να πάρει θέση μέσω, φυσικά, των social media, ακολουθώντας τις διαψεύσεις του προπονητή των «Mερένχες» Κάρλο Αντσελότι, καθώς, ως φαίνεται το ρεπορτάζ του El Chiringuito περί επιστροφής του στη Μαδρίτη και στη Ρεάλ, τον έκανε έξαλλο.

Σίγουρα είναι κάτι που δεν το συνηθίζει, αλλά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια στα οποία ενεπλάκη το τελευταίο 24ωρο, ανάγκασαν τον CR7 να προβεί σε μια μακροσκελή ανάρτηση, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως «η ιστορία μου στη Ρεάλ έχει γραφτεί (…) Δεν θα επιτρέπω σε ανθρώπους να παίζουν με το όνομά μου…».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην εν λόγω ανάρτηση:

«Ο καθένας που με ξέρει, γνωρίζει πόσο συγκεντρωμένος είμαι στη δουλειά μου. Λιγότερα λόγια και περισσότερη δράση, αυτό είναι το μότο που με οδηγεί από την αρχή της καριέρας μου. Ωστόσο, πρέπει να πάρω θέση για όλα όσα γράφτηκαν και λέχθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Πέρα από την έλλειψη σεβασμού σε μένα ως άνθρωπος και παίκτης, ο επιπόλαιος τρόπος που καλύπτεται το μέλλον μου από τα media αποτελεί έλλειψη σεβασμού για όλες τις ομάδες που εμπλέκουν σε αυτές οι φήμες, όπως και για τους παίκτες και τους προπονητές τους. Η ιστορία μου στη Ρεάλ έχει γραφτεί. Έχει καταγραφεί. Με λέξεις και αριθμούς, με τρόπαια και τίτλους, με ρεκόρ και πρωτοσέλιδα. Είναι στο Μουσείο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και στο μυαλό των οπαδών.

Και πάνω από όσα έχω καταφέρει, θυμάμαι ότι αυτά τα εννιά χρόνια είχα μια σχέση βαθύτατου σεβασμού με τους οπαδούς, σεβασμό που κρατώ μέχρι σήμερα. Ξέρω ότι οι αληθινοί οπαδοί της Ρεάλ θα με έχουν στις καρδιές τους και θα τους έχω και εγώ. Όπως το πιο πρόσφατο δημοσίευμα στην Ισπανία, έχουν υπάρξει πολλές ειδήσεις που με συνδέουν με πολλά πρωταθλήματα, χωρίς κανείς να νοιάζεται να μάθει την αλήθεια.

Σπάω τη σιωπή μου τώρα για να πω ότι δεν θα επιτρέπω σε ανθρώπους να παίζουν με το όνομά μου. Παραμένω συγκεντρωμένος στην καριέρα και τη δουλειά μου, προετοιμαζόμενος για τις προκλήσεις που έχω να αντιμετωπίσω. Τα υπόλοιπα; Τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια».

  • Δείτε την… τσατισμένη ανάρτηση του Κριστιάνο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This