Ο Μουνίθ καθάρισε για τον Βόλο στη Νέα Σμύρνη (2-1)

Must Read

Δίκαιη νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου στη Νέα Σμύρνη, καθώς ήταν καλύτερος στα 90′ και χαλάρωσε μόνο στα τελευταία 6 λεπτά των καθυστερήσεων.

Ο Βόλος ξεκίνησε με το δεξί στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Πανιώνιος που ξεκίνησε με τον «βραχνά» του -6, βρίσκεται με το καλημέρα στο -9 από μια ομάδα που λογικά θα παλαίψει μαζί του για την παραμονή.

Με απευθείας φάουλ του Μουνίθ και λάθος εκτίμηση του Κότνικ η ομάδα της Θεσσαλίας, προηγήθηκε 1-0 στο 38.

Δεύτερο γκολ για τον Βόλο στο 72΄πάλι με τον Μουνίθ, με τη βοήθεια του Var, καθώς υπήρξε αμφιβολία πως ο παίκτης των φιλοξενούμενων ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Πανιώνιος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, μείωσε σε 1-2 τον Αραμπούλι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μανιάτης (55′ Μαξίμοβιτς), Αρτσε, Τσιλούλης (55′ Εμμανουηλίδης), Καμαρά, Δούμτσιος (74′ Αραμπούλι).
ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Ατιγιάτ (34΄Μπαταγιάννης), Τσοκάνης, Μυστακίδης (78′ Μαξ), Ζοάο, Μουνίθ (82′ Σαρμιέντο), Γέντρισεκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This