Μαρτίνς: «Δεν επαναπαυόμαστε, όλοι ξέρουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και τι αντιπροσωπεύουν»

Must Read

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, για το σκεπτικό με το οποίο θα μπουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, για το παιχνίδι ρεβάνς με την Κράσνονταρ.

«Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να γράψει ιστορία», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν θα ρισκάρουμε να χάσουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Όλοι οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα. Θα κάνουμε ένα προσεκτικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε την ευκαιρία να χαθεί. Όλοι οι παίκτες ξέρουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και τι αντιπροσωπεύουν. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να χαθεί.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας δίνει πλεονέκτημα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ο κόσμος θα υποστηρίζει τους αντιπάλους μας και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα και πρέπει να ξεκινήσουμε το ματς, έχοντας ξεχάσει τι συνέβη στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε σαν να ήρθε το πρώτο παιχνίδι 0-0. Νομίζω ότι ακόμα και αν γίνουν αλλαγές, δεν πρόκειται να αλλάξει το επίπεδο της Κράσνονταρ. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This