Super League: Οι 14 μονομάχοι στη σέντρα, οι φίλαθλοι στην κερκίδα!

Επιτέλους πρεμιέρα για το πρωτάθλημα 2021-22

Must Read

Μετά από αναβολές, περιπέτειες, χρονοτριβή, προστριβές και αβεβαιότητα, επιτέλους… τέλος! Η Σούπερ Λιγκ βάζει τα καλά της, με τις 14 ομάδες στη σέντρα για το πρώτο φετινό σφύριγμα, ουσιαστικά το εναρκτήριο λάκτισμα, για το 86ο πρωτάθλημα (63ο από καταβολής Α’ Εθνικής).

Η αυλαία ανοίγει, η δράση επιστρέφει, μαζί και ο κόσμος στην κερκίδα, ο ανταγωνισμός αναμένεται έντονος και οι προσδοκίες για ένα καλό αθλητικό προϊόν μπορούν να δικαιωθούν. Η μάχη του τίτλου προμηνύεται δύσκολη και συναρπαστική, ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τα πρωτεία, ωστόσο όλων οι αποστολές αναμένονται αμφίρροπες.

Οι «μεγάλοι» των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης εμφανίζονται ιδιαίτερα ενισχυμένοι, έγιναν άλλωστε πολλές, σημαντικές, ηχηρές/θεαματικές κινήσεις, οι επαρχιακές ομάδες διεκδικούν τη δική τους υπέρβαση και επίσης οι άλλες αθηναϊκές ομάδες δεν θα αρκεστούν στον ρόλο του ρυθμιστή.

Το καλεντάρι για την πρεμιέρα αναφέρει, ως τρόπον τινά ορεκτικό, τα σαββατιάτικα ματς: Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης. Οι Αγρινιώτες του Γιάννη Αναστασίου απέναντι στους Αρκάδες του Μίλαν Ράσταβατς και οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με αντίπαλο την «ελαφρά ταξιαρχία» του Γιάννη Πετράκη.

Η σκυτάλη δίνεται στο κυριακάτικο -κυρίως μενού και- πρόγραμμα. Ο Βόλος του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ κόντρα στη Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου και ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ηρακλή Μεταξά. Ακολούθως, η ΑΕΚ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τον Ιωνικό του Δημήτρη Σπανού και ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας το εμπόδιο του Ατρομήτου, του Άνχελ Λόπεθ.

Η αυλαία πέφτει με το… επιδόρπιο, ήτοι το δευτεριάτικο ματς ανάμεσα στον Άρη του Άκη Μάντζιου, με τον ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια.

Και μια γρήγορη ματιά στα ρόστερ, με ορισμένους δυνάμει πρωταγωνιστές:

Ο Ολυμπιακός του Παπασταθόπουλου, του Καμαρά, του Σισέ, του Τικίνιο, του Βαλμπουενά και του Μασούρα, ο ΠΑΟΚ του Βιεϊρίνια, του Πασχαλάκη, του Βαρέλα, του Άκπομ και του Κρέσπο.

Ο Άρης των Καμαρά, Ιτούρμπε, Γκάμα, Δεληζήση. Η ΑΕΚ του Τζαβέλλα, του Βράνιες, των Άμραμπατ, Τσούμπερ, Μάνταλου, Αραούχο. Ο Παναθηναϊκός των Παλάσιος, Βιτάλ, Λούντκβιστ, Καρλίτος και Κουρμπέλη.

Ο Αστέρας των Μπαράλες και Ιγκλέσιας. Ο Βόλος των Νίνη, Φεράρι, Μπαρτόλο. Ο Ατρόμητος των Κουλούρη, Κλωναρίδη, Ντένιτς. Ο ΠΑΣ Γιάννινα του Κόντε και του Λοντίγκιν. Η Λαμία του γερόλυκου Βύντρα, του Μανούσου και του Γκέντσογλου.

Ο ΟΦΗ των Λάμπρου, Ντουρμισάι, Βάτερμαν, ο Παναιτωλικός των Καρέλη, Μπαρμπόσα, Φλόρες. Ο Απόλλων των Μπρούνο Αλβες, Ντάουντα, Μαρτίνες, Λισγάρα και, τέλος, ο Ιωνικός των Ρομαό, Ντελγάδο, Βαλεριάνου.

  • Δείτε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This