Γρηγόρης Πολυχρονίδης για την ψυχολογική βία που υπέστη από ομοσπονδιακό προπονητή: «Με απείλησε» (video)

«Το να τρώω το ξύλο ψυχικά είναι χειρότερο»

Must Read

Μία εβδομάδα έχει περάσει περίπου από την ημέρα που ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ψυχολογικής βίας κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο από αθλητικό παράγοντα και συγκεκριμένα από τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Γι’ αυτό το σοκαριστικό γεγονός μίλησε ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης στην εκπομπή «Πρωινό» λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι μία κατάσταση που έχει ξεκινήσει από το 2016. Ακολούθησα όλη τη διαδικασία επανειλημμένα. Ήμουν ο μοναδικός αθλητής που αγωνίστηκα και στο ατομικό και στο ομαδικό. Δέχτηκα λεκτική ψυχολογική βία. Με απείλησε. Δεν μπορώ να σας πω. Αν σου κλέψουν το σπίτι δεν έχει σημασία αν μπήκαν από το παράθυρο. Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται πριν από τον αγώνα να δέχεσαι μια τέτοια συμπεριφορά. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Αν το είχα κάνει δεν θα είχαμε κερδίσει το δεύτερο μετάλλιο. Σε λίγα λεπτά είχα αγώνα.

Αυτός ο άνθρωπος δεν μου είχε πει πότε αγωνίζομαι σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θα μπορούσα να χάσω τον αγώνα. Υπάρχει και γραπτή καταγγελία. Ευτυχώς υπήρξε άμεση ανταπόκριση από την Ομοσπονδία ότι στην κατηγορία που αγωνίζομαι δεν θα υπάρχει αυτός ο άνθρωπος.

Όταν του είπα να φύγει μου είπε “να φύγεις εσύ άμα θες”.

Εγώ 20 χρόνια ποτέ δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ πουθενά. Για να φτάνω σε αυτό το σημείο αντί να χαρώ τα μετάλλιά μου και να λέω στην Κατερίνα πριν πατήσω το κουμπί της δημοσίευση ότι δεν μπορώ να πάω σε διοργανώσεις γιατί δεν ξέρω από πού θα μου έρθει. Κάθε φορά να μην ξέρω τι θα γίνει στη διοργάνωση που θα πάω;

Εγώ είμαι σε ένα άθλημα τακτικής μυαλού. Δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου, εγώ πρέπει να κουνήσω το κεφάλι και να στείλω τη μπάλα εκεί που πρέπει να πάει. Μετά από 6 μετάλλια σε 4 συνεχόμενους Παραολυμπιακούς θα έπρεπε να πάω με τους φίλους μου να διασκεδάσω. Το να τρώω το ξύλο ψυχικά είναι χειρότερο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This