ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Δεν είναι δουλειά μου να πω σε κάποιον να εμβολιαστεί» (video)

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ είπε ότι εμβολιάστηκε, αλλά ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι επιθυμεί.

Must Read

Με τον κορωνοϊό να συνεχίζει να είναι παρών, πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο και η Νέα Υόρκη έχουν επιβάλει τον εμβολιασμό ως απαίτηση παρακολούθησης εκδηλώσεων σε κλειστούς χώρους και ένας από αυτούς είναι και τα γήπεδα του NBA.

Αυτό μπορεί να επηρεάσει τη διαθεσιμότητα παικτών του ΝΒΑ σε αυτές τις καταστάσεις, όπως συμβαίνει με τον Κάιρι Ίρβινγκ των Μπρούκλιν Νετς, τον Άντριου Γουίγκινς των Γκόλντεν Στέιτι Γουόριορς και άλλους που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Με το 90% περίπου των συμμετεχόντων του πρωταθλήματος να έχει εμβολιαστεί, οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι μεταξύ των ομάδων που πλησιάζουν το 100% στον πλήρη εμβολιασμό, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή Rob Pelinka.

Αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος δεν είχε αποκαλύψει αν εμβολιάστηκε, αλλά το έκανε την Τρίτη, στην media day των Λέικερς.

«Νομίζω ότι όταν πρόκειται για μένα, μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου. Νομίζω ότι ο καθένας έχει τη δική του επιλογή να κάνει αυτό που αισθάνεται ότι είναι κατάλληλο για τον εαυτό του και την οικογένειά του. Ξέρω ότι ήμουν πολύ σκεπτικός για όλα αυτά, αλλά αφού έκανα την έρευνά μου, ένιωσα ότι ήταν το καλύτερο που ταιριάζει όχι μόνο σε μένα αλλά και στην οικογένεια και τους φίλους μου και γι ‘αυτό αποφάσισα να το κάνω. Όσον αφορά όμως, ότι λέω, δεν μιλάω για τους ανθρώπους και τι πρέπει να κάνουν. Μιλώ για μένα και για την οικογένειά μου, και αυτό είναι το θέμα», είπε ο Αμερικανός σούπερ σταρ του μπάσκετ.

Ο Τζέιμς συνέχισε λέγοντας γιατί δεν θέλει να μπει στο ρόλο του «συνηγόρου» για να πείσει άλλους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο:

«Μιλάμε για σώματα ατόμων. Δεν μιλάμε για κάτι που είναι πολιτικό ή ρατσιστικό ή αστυνομική βία και πράγματα τέτοια. Μιλάμε για το σώμα και την ευημερία των ανθρώπων. Έτσι, δεν αισθάνομαι ότι, για μένα, προσωπικά, πρέπει να εμπλακώ στο τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι για το σώμα τους και τις ζωές τους. Θα ήταν σαν να μιλούσα για κάποιον ότι θα έπρεπε να κάνει αυτή τη δουλειά ή όχι. Πρέπει να κάνετε ό,τι είναι  καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας. Ξέρω τι έκανα για μένα και την οικογένειά μου. Γνωρίζω μερικούς από τους φίλους μου και τι έκαναν για τις οικογένειές τους, αλλά όσον αφορά τον καθένα και τις προσωπικότητες τους και τα πράγματα που θέλουν να κάνουν, δεν αισθάνομαι ότι είναι η δουλειά μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιλάβιος, Παππάς και Σταυρίδης αποκλειστικά στη «Δίκη του Open» για Εθνική και διαιτησία

«Το Καζακστάν τρέχει πολύ, η Ελλάδα να οπλιστεί με υπομονή»

More Articles Like This