Euroleague: Σερί 9-0 μέσα σε 40 δευτερόλεπτα και τρομερή νίκη του Παναθηναϊκού με 91-87 επί της Φενέρ!

Must Read

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Euroleague πέτυχε ο Παναθηναϊκός με μια επική ανατροπή, σε ένα παιχνίδι που δεν του πήγε καλά και έμοιαζε χαμένο. Όμως με ένα σερί 9-0 στα τελευταία 40 δευτερόλεπτα του αγώνα, το τριφύλλι μετέτρεψε το 82-87 υπέρ της Φενέρ σε 91-87 και «έκλεψε» το ροζ φύλλο από τους Τούρκους!

Χρειάστηκαν δύο αντιαθλητικά φάουλ των Γκούντουριτς και Μπούκερ σε Μέικον και Νέντοβιτς αντίστοιχα στο τέλος για να φτάσει η ελληνική ομάδα σε μια τεράστια νίκη, κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι της.

Οι «πράσινοι» με τους Νέντοβιτς και Μέικον να είναι αυτοί που σήκωσαν το βάρος της ανατροπής, προσπέρασαν για πρώτη φορά στην 4η περίοδο μετά από τα τέλη του πρώτου δεκαλέπτου, ενώ ο Οκάρο Ουάιτ με επιθετικό ριμπάουντ και γκολ φάουλ έβαλε στην πρωτοπορία τον Παναθηναϊκό 82-79 με εναπομείναντα χρόνο 2:54”.

Κι ενώ φαινόταν πως ο εξαιρετικός Γιαν Βέσελι θα έλεγε «όχι» στους «πράσινους» στο πιο κρίσιμο σημείο, τα αντιαθλητικά φάουλ των Γκούντουριτς και Μπούκερ έβαλαν και πάλι τον Παναθηναϊκό σε τροχιά νίκης, στην επιστροφή του Σάσα Τζόρτζεβιτς στο ΟΑΚΑ, όπου αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σημείωσε 20 πόντους, 14 είχε ο Παπαπέτρου, 13 ο Μέικον και 12 ο Ουάιτ για τον Παναθηναϊκό. Double double σημείωσε ο Γιαν Βέσελι με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ για τη Φενέρ που γνώρισε την πρώτη ήττα της.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 45-46, 64-67, 91-87

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πρίφτης): Πέρι 9 (2), Μέικον 13 (0/3 τρίποντα, 4 ασίστ, 1 λάθος), Παπαγιάννης 2, Παπαπέτρου 14 (4/7 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 3/3 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Κασελάκης, Γουάιτ 12 (1/4 τρίποντα, 9 ριμπάουντ), Φλόιντ 8, Νέντοβιτς 20 (3/6 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 11/11 βολές), Έβανς 7 (1), Μαντζούκας, Σαντ Ρος 6

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Τζόρτζεβιτς): Χαζέρ, Σαγιόκ, Μαχμούτογλου, Ντε Κολό 16 (1), Χένρι 12 (2), Πιερ 10 (1), Μπαρτέλ, Γκούντουριτς 8 (2), Βέσελι 18 (8/14 δίποντα, 2/4 βολές, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Μπούκερ 14 (7 ριμπάουντ), Πολονάρα 9 (2)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This