Πέμπτη 17/6/2021

Φαν’τ Σιπ: «Κώστα (Μήτρογλου) παίξε, για να γυρίσεις στην Εθνική»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν’τ Σιπ, στην επίσημη παρουσίαση του από την ΕΠΟ, αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος θα κληθεί και πάλι στην Εθνική Ομάδα, εφόσον παίρνει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στην Αϊντχόφεν.

«Κάθε παίκτης που έχει χρόνο συμμετοχής, θα βρίσκεται στα υπ’ όψιν μας. Ο Μήτρογλου πέτυχε, πράγματι, γκολ, ωστόσο χρειάζεται χρόνο. Ξέρουμε την ποιότητά του, μιλήσαμε μαζί του και, εφόσον συνεχίσει έτσι, θα μπορέσει να επανέλθει», ανέφερε για τον «Μητρο-γκολ» ο Ολλανδός προπονητής.

Εξάλλου, αναφερόμενος στη φιλοσοφία και τα πλάνα του για την εθνική, είπε: «Δεν έχουμε χρόνο και θέλουμε να φτιάξουμε μια πραγματική ομάδα. Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο τακτικές, αλλά να αναλύσουμε τα τελευταία παιχνίδια, να βρούμε τα καλά και τα κακά και να κάνουμε την ομάδα να παίζει ως τέτοια. Φυσικά, έχουμε συγκεκριμένες ιδέες, βασιζόμαστε στο 4-3-3 και θέλουμε ενέργεια στο παιχνίδι. Αυτό θα αλλάξει, χρειαζόμαστε περισσότερο πάθος και παίκτες που θα παλεύουν ο ένας για τον άλλον, καθώς και για τη νίκη. Αυτό είναι το πιο βασικό αυτή τη στιγμή».

Για τις κλήσεις Βρουσάι και Παυλίδη και τις επαφές του Σκίμπε με Έλληνες δεύτερης γενιάς, όπως ο Σεμπάστιεν Βασιλειάδης της Πάτερμπορν, οι οποίοι θα μπορούσαν να παίξουν στην Εθνική, ο Φαν’τ Σιπ υποστήριξε: «Ξέρουμε τους παίκτες που τα πάνε καλά και θα μπορούσαν να μας ενισχύσουν. Τώρα όμως επικεντρωνόμαστε σε όσους είναι διαθέσιμοι. Οι δύο που αναφέρατε τα πηγαίνουν εξαιρετικά εδώ και έναν χρόνο με τις ομάδες τους, μας δίνουν ενέργεια και θέλουμε να εστιάζουμε σε τέτοιους παίκτες, που θέλουν να εξελιχθούν, όπως ο Λημνιός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φτωχός συγγενής