Φαν’τ Σιπ: «Κώστα (Μήτρογλου) παίξε, για να γυρίσεις στην Εθνική»

Must Read

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν’τ Σιπ, στην επίσημη παρουσίαση του από την ΕΠΟ, αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος θα κληθεί και πάλι στην Εθνική Ομάδα, εφόσον παίρνει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στην Αϊντχόφεν.

«Κάθε παίκτης που έχει χρόνο συμμετοχής, θα βρίσκεται στα υπ’ όψιν μας. Ο Μήτρογλου πέτυχε, πράγματι, γκολ, ωστόσο χρειάζεται χρόνο. Ξέρουμε την ποιότητά του, μιλήσαμε μαζί του και, εφόσον συνεχίσει έτσι, θα μπορέσει να επανέλθει», ανέφερε για τον «Μητρο-γκολ» ο Ολλανδός προπονητής.

Εξάλλου, αναφερόμενος στη φιλοσοφία και τα πλάνα του για την εθνική, είπε: «Δεν έχουμε χρόνο και θέλουμε να φτιάξουμε μια πραγματική ομάδα. Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο τακτικές, αλλά να αναλύσουμε τα τελευταία παιχνίδια, να βρούμε τα καλά και τα κακά και να κάνουμε την ομάδα να παίζει ως τέτοια. Φυσικά, έχουμε συγκεκριμένες ιδέες, βασιζόμαστε στο 4-3-3 και θέλουμε ενέργεια στο παιχνίδι. Αυτό θα αλλάξει, χρειαζόμαστε περισσότερο πάθος και παίκτες που θα παλεύουν ο ένας για τον άλλον, καθώς και για τη νίκη. Αυτό είναι το πιο βασικό αυτή τη στιγμή».

Για τις κλήσεις Βρουσάι και Παυλίδη και τις επαφές του Σκίμπε με Έλληνες δεύτερης γενιάς, όπως ο Σεμπάστιεν Βασιλειάδης της Πάτερμπορν, οι οποίοι θα μπορούσαν να παίξουν στην Εθνική, ο Φαν’τ Σιπ υποστήριξε: «Ξέρουμε τους παίκτες που τα πάνε καλά και θα μπορούσαν να μας ενισχύσουν. Τώρα όμως επικεντρωνόμαστε σε όσους είναι διαθέσιμοι. Οι δύο που αναφέρατε τα πηγαίνουν εξαιρετικά εδώ και έναν χρόνο με τις ομάδες τους, μας δίνουν ενέργεια και θέλουμε να εστιάζουμε σε τέτοιους παίκτες, που θέλουν να εξελιχθούν, όπως ο Λημνιός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This