Χαμός από κρούσματα κορωνοϊού στην Εθνική Ελπίδων! Αναβλήθηκε ο αγώνας με την Κύπρο

Δέκα παίκτες και τρία μέλη του τεχνικού τιμ οι θετικοί

Must Read

Με ήπια συμπτώματα και σε απομόνωση για για προληπτικούς λόγους βρίσκονται 13 μέλη της ποδοσφαιρικής μας Εθνικής ομάδας των Ελπίδων (10 παίκτες και 3 μέλη του τεχνικού τιμ), τα οποία διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί ο προγραμματισμένος για την Τρίτη (12/10) αγώνας της Εθνικής Ελπίδων με την Κύπρο στο Δασάκι, για τα προκριματικά του Euro2023 των εθνικών ομάδων U21, με την ελληνική αποστολή να επιστρέφει στη χώρα μας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η ΕΠΟ ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη 13 θετικών δειγμάτων Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων, μετά τον αγώνα με την Λευκορωσία και ενόψει του αυριανού στην Κύπρο, ο οποίος αναβλήθηκε με απόφαση της UEFA.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων.

Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν θετικά, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και έχουν απομονωθεί τις τελευταίες ώρες για προληπτικούς λόγους.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εργάζεται για την ασφαλή επιστροφή της αποστολής από την Κύπρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This