Euroleague: Ο Ολυμπιακός 83-68 τη Ζαλγκίρις, με αντεπίθεση διαρκείας στο β’ μέρος (video)

Κατάφερε να... εξορκίσει τον κακό του δαίμονα στο ΣΕΦ!

Must Read

Μετά το «στραβοπάτημα» με την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζαλγκίρις Κάουνας, του… κακού του δαίμονα που στοίχειωνε το ΣΕΦ για περισσότερο από τρία χρόνια, με τέσσερις νίκες στις προηγούμενες έξι επισκέψεις της στο Φάληρο, επικρατώντας των Λιθουανών με 83-68, μετά από μια αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο.

Απέναντι σε ένα σύνολο με σημαντικές απώλειες, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψε από το -14 της δεύτερης περιόδου, επαλήθευσε την ανωτερότητά της και διατήρησε άτρωτη την έδρα της με 3/3 στο ξεκίνημα της σεζόν στην Euroleague. Αντιθέτως η ομάδα του Γιούρι Ζντοβς έμεινε δίχως νίκη μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Μετά την επιστροφή του στις νίκες, ο Ολυμπιακός βελτίωσε σε 3-1 το ρεκόρ του στη φετινή Euroleague και πλέον καλείται να συνεχίσει σε αυτό το τέμπο ταξιδεύοντας την ερχόμενη εβδομάδα στη Μόσχα, για να αντιμετωπίσει τη λαβωμένη από τους τραυματισμούς ΤΣΣΚΑ (22/10, 20:00).

Τα δεκάλεπτα: 12-23, 36-39, 63-49, 83-68

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ, Ντόρσεϊ, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Φαλ, Σλούκας, Μάρτιν, Βεζένκοβ, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Ζαν-Σαρλ, ΜακΚίσικ

Ζαλγκίρις (Ζντοβτς): Μπλάζεβιτς, Λεκαβίτσιους, Νίμπο, Μουντιέι, Καλνιέτις, Μιλάκνις, Κάβανο, Γκιφάι, Ουλανόβας

  • Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

https://youtu.be/MuYSZTTDPwU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This