Λευτέρης Πετρούνιας: Χαμός με τη δήλωση για το #metoo – Τι απαντάει ο Ολυμπιονίκης

O «βασιλιάς» των κρίκων υποστηρίζει ότι η δήλωσή του πήρε «λάθος» κατεύθυνση

Must Read

Αντιδράσεις προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σχόλιο του Λευτέρη Πετρούνια για τα περιστατικά που έχουν καταγγελθεί με αφορμή το κίνημα του ελληνικού #metoo, στο οποίο και πρωτοστάτησε η Σοφία Μπεκατώρου, αποκαλύπτοντας ότι πριν χρόνια είχε πέσει θύμα κακοποίησης από παράγοντα της ιστιοπλοΐας.

Ο βασιλιάς των κρίκων δήλωσε ότι λυπάται πολύ για «τα περιστατικά που υπήρξαν, εάν υπήρξαν», αφού ο ίδιος δεν έχει δει κάτι. Μάλιστα τόνισε δεν έχει δει «κάποιον αθλητή που έχει καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του, να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο».

https://vimeo.com/637355424

Το συγκεκριμένο σχόλιο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με πολλούς χρήστες των social media -και κυρίως του Twitter- να στρέφονται εναντίον του κορυφαίου Έλληνα αθλητή και να ερμηνεύουν με διάφορους τρόπους την αντίδρασή του. Πολλοί μάλιστα εμφανίζονται στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι από την δήλωσή του.

https://twitter.com/_VaLhaLLa___/status/1451122791923781634

Από πλευράς του, ο Λευτέρης Πετρούνιας απάντησε με ανάρτησή του στο instagram θέλοντας να διευκρινίσει ότι η δήλωσή του πήρε άλλη κατεύθυνση από όλα όσα ο ίδιος πρεσβεύει. Μάλιστα, όπως τονίζει ο ίδιος βρίσκεται στο πλευρό όσων έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας: «Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση  από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη» έγραψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This