Τραγέλαφος: Νέα αναβολή της Super League 2 λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα!

Must Read

Η δικαίωση της Ζακύνθου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την Παρασκευή προκάλεσε… Ρίχτερ στη Super League 2, με το διοικητικό συμβούλιο να αποφασίζει μετά από έκτακτη σύσκεψη την αναβολή του πρωταθλήματος και τη διεξαγωγή νέα κλήρωσης (1/11), με τη συμμετοχή συνολικά 34 ομάδων, μεταξύ των οποίων η Ζάκυνθος (στο Νότιο όμιλο) και η Καβάλα (στον Βόρειο).

Η Ζάκυνθος είχε καταθέσει προσφυγή κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για την απόφασή της να αφαιρέσει από την ομάδα το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφάσισε ομόφωνα:

Α) Την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 κατά μια εβδομάδα (6-7.11.2021).

Β) Την ένταξη της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα στον Α Όμιλο και της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος στον Β Όμιλο του πρωταθλήματος Betsson Super League 2

Γ) Η κλήρωση θα διεξαχθεί σε live streaming τη Δευτέρα 1.11.2021 στις 12:00».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This