Europa Conference League: Η Κοπεγχάγη «πλήρωσε» τον ΠΑΟΚ με το ίδιο νόμισμα! (video)

Οι Δανοί νίκησαν με 2-1 μέσα στην Τούμπα, απαντώντας στην ήττα τους από τον ΠΑΟΚ στην έδρα τους

Must Read

Το «πλεονέκτημα» που είχε εξασφαλίσει ο ΠΑΟΚ για το πάνω χέρι στον 6ο όμιλο, μετά τη νίκη του επί της Κοπεγχάγης με 2-1 μέσα στη Δανία, έχασε σήμερα με αντίστοιχο τρόπο, καθώς οι Δανοί πήραν… εκδίκηση, κερδίζοντάς τον με το ίδιο ακριβώς σκορ μέσα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε μεν στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με την εντός έδρας ήττα του να τον αναγκάζει, πλέον, να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα στην Μπρατισλάβα, ενάντια στη γηπεδούχο Σλόβαν, προκειμένου να έχει, πλέον, πιθανότητες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Βρέθηκαν αρκετές φορές εκτεθειμένοι

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», παρά το καλό ξεκίνημα του είχε χτυπητές αδυναμίες και δεν έπεισε για τις δυνατότητες του, αν και έχασε πλήθος ευκαιριών για να πάρει έστω τον ένα -και πολύτιμο- βαθμό της ισοπαλίας. Οι Θεσσαλονικείς, χωρίς ταχύτητα και γρήγορες αντιδράσεις σε κέντρο και άμυνα, βρέθηκαν αρκετές φορές εκτεθειμένοι από μια ομάδα με αθλητικό προφίλ και καλύτερο ρυθμό.

Μάλιστα, όσο ο χρόνος κυλούσε, τόσο αύξανε και η νευρικότητα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, με τους Δανούς να αποδύονται σε παιχνίδι σκοπιμότητας για να διατηρήσουν το υπέρ τους 2-1. Η νευρικότητα στον αγωνιστικό χώρο και η ένταση ήταν φυσικό επακόλουθο και στο 93′ ο Μιχαηλίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, καθώς… κουτούλησε αντίπαλο!

Τα γκολ: Ζίβκοβιτς 8′ – Άνκερσεν 34′, Μπιέλ 50′

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κρέσπο (62′ Τέϊλορ), Βιεϊρίνια, Μιχάϊ, Μιχαηλίδης, Σβαμπ (86′ Κούτσιας), Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Α.Ζίφκοβιτς, Σφιντέρσκι (71΄Ακπομ), Μπίσεσβαρ (86΄Μουργκ) .

Κοπεγχάγη (Γιες Θόρουπ): Γιόνσον, Ανκερσεν (75΄Γκαμπριέλσεν), Κρίστιανσεν, Μπόϊλεσεν, Κοτσολάβα, Ντικς, Στατζ, Λέραγκερ, Μπίελ (86′ Μπάλντουρσον), Βιντ (86′ Χόϊλουντ), Μπόβινγκ (63΄Γιοχάνεσον).

  • Δείτε τα τρία γκολ της αναμέτρησης:

https://twitter.com/DANISHF00TBALL/status/1456364543861567497

https://youtu.be/8_n9-_3Ucl0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This