Προκριματικά Μουντιάλ: Ισόπαλη και με το Κόσοβο η Ελλάδα, που πάλι δεν είχε νοοτροπία νικητή (video)

Με μόλις 2 νίκες σε 8 αγώνες, η Εθνική μας δεν έπεισε για μια ακόμη φορά ότι άξιζε κάτι καλύτερο...

Must Read

Τέταρτη ισοπαλία σε 8 αγώνες για την Εθνική μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022, με το Κόσοβο να στερεί από την Ελλάδα δύο πολύτιμους βαθμούς στη γενική κατάταξη των FIFA και UEFA, παίρνοντας το 1-1 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Η Ελλάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση του Β’ ομίλου, πίσω από Ισπανία και Σουηδία, με συνολικό απολογισμό 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, αφού για μια ακόμη φορά, αν και προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και να πάρει τη νίκη.

Η κατοχή της μπάλας ήταν στο 71% – 29% υπέρ της Ελλάδας, αλλά οι διεθνείς μας δεν έβρισκαν χώρους απέναντι σε μια ομάδα που συνεχώς αμυνόταν, ψάχνοντας την αντεπίθεση με τους γρήγορους επιθετικούς της, κάτι που τής απέφερε και το γκολ της ισοφάρισης μετά από μια ακόμη χαμένη ευκαιρία της Εθνικής μας για το 2-0.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που εμφανίστηκε και απόψε με τα γνωστά προβλήματά του, το κυριότερο εκ των οποίων ήταν η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, είχε μεν τις ευκαιρίες, αλλά όχι τον εκτελεστή που θα τις μετουσίωνε σε γκολ, με αποκορύφωμα την τεράστια χαμένη ευκαιρία στην εκπνοή του αγώνα για το 2-1, αφού ο Μούριτς απέκρουσε σε κόρνερ το τρομερό σουτ του Βρουσάι.

Τα γκολ: Μασούρας 44′ – Ραχμάνι 76′

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Γούτας, Τζαβέλλας (80′ Παυλίδης), Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας (80′ Βρουσάι), Μασούρας (86′ Λημνιός), Δουβίκας (66′ Τζόλης).

Κόσοβο (Πρίμοζ Γκλίχα): Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Φαζιλτζί, Αλίτι, Σάλα (70′ Χαλίμι), Λοσάι (46′ Ζεγκρόβα), Μπερίσα, Ιντρίσι (86′ Καστράτι), Ράσιτσα (80′ Σελιμάνι), Μουρίτσι.

  • Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

https://youtu.be/DNVzSxI5r0Y

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This