ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑEuroLeague: Ήττα και στο... ντέρμπι των ουραγών για τον Παναθηναϊκό! (video)

EuroLeague: Ήττα και στο… ντέρμπι των ουραγών για τον Παναθηναϊκό! (video)

Στο… ντέρμπι ουραγών της EuroLeague, ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε εκ νέου, γνωρίζοντας την ήττα στο Κάουνας από τη γηπεδούχο Ζαλγκίρις με 76-69 προσφέροντας την ευκαιρία στους Λιθουανούς να γευτούν για πρώτη φορά φέτος τη χαρά της νίκης!

Μετά την τέταρτη αυτή διαδοχική ήττα του, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, το «τριφύλλι» είδε το ρεκόρ του να «βυθίζεται» στο 2-8, με μοναδικό διασωθέντα από το αποψινό εκτός έδρας «ναυάγιο» τον Ντάριλ Μέικον, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, τη στιγμή που η εξέδρα και ο επιθετικός πλουραλισμός των Λιθουανών τους οδηγούσε στην πρώτη τους επιτυχία.

Με τα ποσοστά του στην επίθεση κάτω του μετρίου (13/32δ., 8/23τρ., 19/28β.),  ιδιαίτερα προβληματική εικόνα στο κομμάτι της δημιουργίας, την περιφερειακή του άμυνα ασύνδετη και τον αρχηγό του, Ιωάννη Παπαπέτρου, αρνητικό πρωταγωνιστή, ο Παναθηναϊκός «κατάφερε», τελικά, να… αναστήσει τους losers της φετινής διοργάνωσης!

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 43-37, 60-52, 76-69

Ζαλγκίρις (Γιούρι Ζντοβτς): Γουέμπστερ 2, Μπλάζεβιτς 10, Λεκαβίτσιους 2, Νίμπο 2, Καλνιέτις 5 (1), Μιλάκνις 13 (3), Ντράγκιτς 5 (1), Στρέλνιεκς 9 (1), Κάβανο 12 (2), Γκιφάι 5 (1), Ουλανόβας 11 (1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Πρίφτης): Πέρι 5 (1), Μέικον 21 (3), Παπαγιάννης 7, Παπαπέτρου 10 (1), Φέρελ 3 (1), Κασελάκης 6 (1), Oυάιτ 7 (1), Φλόιντ 1, Έβανς 2, Σαντ Ρος 7.

  • Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

https://youtu.be/bHVFREYaBII

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης