EuroLeague: Ήττα και στο… ντέρμπι των ουραγών για τον Παναθηναϊκό! (video)

Must Read

Στο… ντέρμπι ουραγών της EuroLeague, ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε εκ νέου, γνωρίζοντας την ήττα στο Κάουνας από τη γηπεδούχο Ζαλγκίρις με 76-69 προσφέροντας την ευκαιρία στους Λιθουανούς να γευτούν για πρώτη φορά φέτος τη χαρά της νίκης!

Μετά την τέταρτη αυτή διαδοχική ήττα του, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, το «τριφύλλι» είδε το ρεκόρ του να «βυθίζεται» στο 2-8, με μοναδικό διασωθέντα από το αποψινό εκτός έδρας «ναυάγιο» τον Ντάριλ Μέικον, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, τη στιγμή που η εξέδρα και ο επιθετικός πλουραλισμός των Λιθουανών τους οδηγούσε στην πρώτη τους επιτυχία.

Με τα ποσοστά του στην επίθεση κάτω του μετρίου (13/32δ., 8/23τρ., 19/28β.),  ιδιαίτερα προβληματική εικόνα στο κομμάτι της δημιουργίας, την περιφερειακή του άμυνα ασύνδετη και τον αρχηγό του, Ιωάννη Παπαπέτρου, αρνητικό πρωταγωνιστή, ο Παναθηναϊκός «κατάφερε», τελικά, να… αναστήσει τους losers της φετινής διοργάνωσης!

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 43-37, 60-52, 76-69

Ζαλγκίρις (Γιούρι Ζντοβτς): Γουέμπστερ 2, Μπλάζεβιτς 10, Λεκαβίτσιους 2, Νίμπο 2, Καλνιέτις 5 (1), Μιλάκνις 13 (3), Ντράγκιτς 5 (1), Στρέλνιεκς 9 (1), Κάβανο 12 (2), Γκιφάι 5 (1), Ουλανόβας 11 (1).

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Πρίφτης): Πέρι 5 (1), Μέικον 21 (3), Παπαγιάννης 7, Παπαπέτρου 10 (1), Φέρελ 3 (1), Κασελάκης 6 (1), Oυάιτ 7 (1), Φλόιντ 1, Έβανς 2, Σαντ Ρος 7.

  • Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

https://youtu.be/bHVFREYaBII

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This