EuroLeague: Εντός έδρας ο Ολυμπιακός δεν χάνει… με τίποτα!

Eπικράτησε με το επιβλητικό 90-73 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Must Read

Από το εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός πιστοποίησε ποιος θα ήταν το αφεντικό του αγώνα, με το φινάλε της αναμέτρησης να δείχνει στο ταμπλό το επιβλητικό 90-73 με το οποίο επικράτησε επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η ομάδα του Πειραιά έκανε το επτά στα επτά εντός έδρας στη διοργάνωση και «έπιασε» τους Ισραηλινούς στον βαθμολογικό πίνακα, με 7 νίκες – 4 ήττες και πλέον, περιμένει τη Δευτέρα στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό, με στόχο να παραμείνει αήττητος στην Basket League.

To 35-8 στο 10ο λεπτό με «βροχή» από τρίποντα δια χειρός Ντόρσεϊ (17π.) και Βεζένκοφ (15π., 6ασ.) κατάστρεψε οποιοδήποτε σχέδιο είχε στο μυαλό του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, που με πιεστική άμυνα αφόπλισαν τα επιθετικά ατού των φιλοξενούμενων, με τον Κώστα Σλούκα να πετυχαίνει 18 πόντους, τον Μουσταφά Φαλ να σημειώνει double double (12π., 11ρ., 5ασ.) και τον ΜακΚίσικ (14π.) να φορτσάρει στην 4η περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 35-8, 51-26, 71-45, 90-73

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Έισι, Ντόρσεϊ 17 (4), Λαρεντζάκης 2, Φαλ 12, Σλούκας 18 (2), Μάρτιν 1, Βεζένκοφ 15 (2), Πρίντεζης 4, Παπανικολάου 7 (1), ΜακΚίσικ 14 (2)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Ουίλμπεκιν 6 (2), Έβανς 2, Κολαϊαρο 3 (1), Ουίλιαμς 2, Τέιλορ 4, Ρέινολντς 4, Σόρκιν 10 (1), Ντιμπαρτολομέο 9 (3), Μπλέιζερ 2, Κοέν 8 (1), Νάναλι 14 (2), Ζίζιτς 9

  • Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

https://youtu.be/1nP7D_i8Ujc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This