Ο Ελληνοαυστραλός Τζορζ Καμπόσος νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία!

Επικράτησε του -μέχρι τότε αήττητου- Αμερικανού Τεόφιμο Λόπες, μέσα στο «σπίτι» του

Must Read

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του πανηγύρισε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Ελληνοαυστραλός πυγμάχος Τζορτζ Καμπόσος jr., καθώς αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία Lightweight!

Ο Τζορτζ Καμπόσος jr. πήρε πανάξια τη ζώνη από τα χέρια του -μέχρι τότε αήττητου- Αμερικανού Τεόφιμο Λόπες και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» του, καθώς τον… έδειρε στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» της Νέας Υόρκης.

Ο ομογενής πυγμάχος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο φαβορί του αγώνα, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις του, φτάνοντας σε νοκ ντάουν επί του αντιπάλου του στον πρώτο κιόλας γύρο. Τελικά η νίκη ήρθε με split decicion, που του χάρισε τον τίτλο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Καταγωγή από Σπάρτη

Ο μεγάλος νικητής του αγώνα Τζορτζ Καμπόσος jr. αφιέρωσε τη νίκη στον Έλληνα παππού του, που μετανάστευσε στην Αυστρία από τη Σπάρτη. «Πίστεψα στον εαυτό μου και τον στήριξα. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον παππού μου, τον Τζορτζ Καμπόσος, ο οποίος πέθανε πριν από δύο μήνες, αλλά ξέρω ότι είναι εδώ μαζί μου», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος ο 28χρονος πρωτοπυγμάχος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον αντίπαλό του: «Θέλω να απολαύσει τον γιο του. Ξεχάστε τα όλα αυτά, τα παιδιά μας είναι ό,τι πιο σημαντικό». Όσο για τον Λόπεζ, μετά την ήττα του απώλεσε τρεις τίτλους (WBA, WBO, IBF), ενώ δήλωσε πως μπορεί να αλλάξει κατηγορία.

  • Δείτε σχετικό αφιέρωμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This