Η ΠΑΕ Βόλος τα «χώνει» στη διαιτησία και τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου

«Επιτέλους ας κάνουν ένα πρωτάθλημα μεταξύ τους, όπως το θέλουν, αντί να σφαγιάζουν κάθε εβδομάδα όλες τις άλλες ομάδες...»

Must Read

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, λίγη ώρα μετά την ήττα με σκορ 2-1 από τον Ολυμπιακό, σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Super League.

Σε αυτή γίνεται επίθεση στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου με αιχμές προς τη διαιτησία και με προτροπή από τη θεσσαλική ΠΑΕ προς εκείνους να διοργανώσουν ένα δικό τους πρωτάθλημα!

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΟΣΦΠ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: «Συγχαρητήρια στην ελληνική διαιτησία και σε όσους επί σειρά ετών υπηρετούν ένα σάπιο κατεστημένο που έχει οδηγήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο στο τέλμα. Συγχαρητήρια φυσικά και σε όσους ακόμη αντέχουν να βλέπουν την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Επιτέλους οι κατ’ όνομα μεγάλοι ας κάνουν ένα πρωτάθλημα μεταξύ τους, όπως το θέλουν, κι ας μην προκαλούν αηδία στους αγνούς φίλους του ποδοσφαίρου σφαγιάζοντας κάθε εβδομάδα όλες τις άλλες ομάδες».

  • Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This