Λαχτάρησαν στην μπασκετική ΑΕΚ βλέποντας τον Ανγκόλα να σωριάζεται μετά από χτύπημα στο λαιμό

Must Read

Με νωπές τις τραγικές μνήμες από τον θάνατο του Στέφαν Γέλοβατς (το όνομα του οποίου είχαν όλοι στις φανέλες τους) άπαντες πάγωσαν στην ΑΕΚ, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ με τον Ηρακλή, ο Μπράιαν Ανγκόλα έπεσε στο παρκέ μετά από χτύπημα στο λαιμό μην μπορώντας να αναπνεύσει.

Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να ενημερώνει ότι ο Κολομβιανός ευτυχώς υπέστη μόνο θλαστικό τραύμα στη βλεννογόνο του στόματος και μάλιστα επέστρεψε και κανονικά στην αποστολή!

«Θλαστικό τραύμα στη βλεννογόνο του στόματος υπέστη ο Μπράιαν Αγκόλα. Ο Κολομβιανός σκόρερ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή επέστρεψε στο Ιβανώφειο. Θα υποβληθεί σε συντηρητική αγωγή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This