«Ζέσταμα» με επεισόδια μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ, ενόψει του ντέρμπι Ολυμπιακός – Άρης

Πέτρες και φωτοβολίδες από τους μεν, μπόλικα δακρυγόνα από τους δε

Must Read

Πανδημία… ξεπανδημία ντέρμπι χωρίς επεισόδια δεν νοείται, με οπαδούς του Ολυμπιακού να τηρούν την «παράδοση» και να έρχονται σε «στενή» επαφή με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, έξω από το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Τα επεισόδια μεταξύ σημειώθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» περίπου μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη της πολυαναμενόμενης αναμέτρησης ανάμεσα στον γηπεδούχο Ολυμπιακό και τον Άρη, με μερίδα οπαδών των «ερυθρολεύκων» να επιτίθενται με πέτρες και φωτοβολίδες στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με… πάρα πολλά δακρυγόνα!

Η ένταση διήρκησε για περίπου δέκα λεπτά, η ατμόσφαιρα έγινε προς στιγμή αποπνικτική, αλλά σύντομα η όλη κατάσταση εκτονώθηκε. Σημειωτέον ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί συλλήψεις ή προσαγωγές.

*πηγή φωτό: Twitter

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This