Πανό κατά της κυβέρνησης σε μεγάλη κινητοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ακούστηκαν συνθήματα αποδοκιμασίας και εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και κατά του Ολυμπιακού

Must Read

Μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας αυτή τη στιγμή από την Original 21 για τα τραγικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στα γήπεδα, αναφορικά με τον κόσμο στις εξέδρες.

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας ακούστηκαν συνθήματα αποδοκιμασίας εναντίον της κυβέρνησης, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και κατά του Ολυμπιακού.

Στο συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια δίνει το παρόν και ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας-Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

Το μήνυμα των οπαδών της ΑΕΚ κατά της κυβέρνησης
  • Δείτε πλάνα από το μεγάλο συλλαλητήριο:

Το συλλαλητήριο διεξάγεται κανονικά, παρά το γεγονός ότι αναβλήθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο για τις 19:30, κάτι που δεν έπραξε η Θύρα 7, η οποία ανέβαλε την δική της κινητοποίηση μετά την αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση της Original:

«Η ανικανότητα και η ασχετοσύνη σας να διαχειριστείτε την κρίση της πανδημίας, τα γελοία μέτρα που κατά καιρούς ανακοινώνετε και εσείς οι ίδιοι δεν τηρείτε, τα 50.000 κρούσματα ημερησίως, ειναι μερικοί απο τους λόγους που καλούμε σε συμβολική διαμαρτυρία την Κυριακή πρίν το ματς με τον μπαοκ στην πλατεία Πατριάρχου στην Ν.Φιλαδέλφεια και ώρα 17.00 όλους τους ΕΝΩΣΙΤΕΣ αλλά και όλο τον απλό κόσμο ανεξαρτήτου ομάδας, όλους αυτούς που νιώθουν την αδικία των νέων μέτρων στο πετσί τους, όλους αυτούς που νιώθουν φυλακισμένοι σε μια κατά τ’άλλα ελεύθερη κοινωνία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This