Θρίλερ δίχως τέλος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς: Συνελήφθη στη Μελβούρνη

Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα και αδελφού του

Must Read

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Μελβούρνης που δικαιώνει τον Τζόκοβιτς και τού επιτρέπει την είσοδο στη χώρα, τώρα υπάρχει νέα τροπή όπου με κυβερνητική παρέμβαση δρομολογήθηκε η σύλληψη και η απέλαση του Σέρβου τενίστα.

Αδελφός Τζόκοβιτς: «Προφανώς ο Υπουργός είναι πάνω από το δικαστήριο»

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα ο αδελφός του κορυφαίου τενίστα εξέφρασε στο τηλεοπτικό δίκτυο της Σερβίας, TV Prva, την αγανάκτησή του για τη νέα ανατροπή στην υπόθεση του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Πιο συγκεκριμένα, ο αδερφός του Τζόκοβιτς τόνισε τα εξής: «Άυπνες νύχτες για όλη την οικογένεια. Περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές, ο Νόβακ έδειξε πόσο επίμονος είναι και πόσο πιστεύει στα ιδανικά του και ότι είναι σπουδαίος άνθρωπος και πάλεψε όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά για όλο τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, έχουμε ένα σύστημα στην Αυστραλία που πήρε μια απόφαση και δεν υπήρχε λόγος για άλλη απόφαση, τώρα όμως έχουμε πληροφορίες ότι προφανώς ο Υπουργός Εσωτερικών είναι πάνω από το δικαστήριο.

Όλα αυτά είναι πολιτική. Είμαστε συνδεμένοι σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θέλουν να το φυλακίσουν. Ο Νόβακ βρίσκεται με τους δικηγόρους του στους χώρους όπου έγινε η δίκη και αυτή τη στιγμή εξετάζει τις επιλογές του. Αυτή ήταν μια μεγάλη ήττα για τις αυστραλιανές αρχές και τους είναι δύσκολο να την αντέξουν».

Το γεγονός είχε επιβεβαιώσει και πιο πριν, ο πατέρας του Σέρβου τενίστα, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης συνελήφθη από τις αρχές με σκοπό την απέλασή του.

 

Παρότι δικαιώθηκε στην υπόθεση της βίζας του και όλα έδειχναν τη συμμετοχή του στο Australian Open, από τη χώρα προέκυπτε ότι ο υπουργός Μετανάστευσης είχε το δικαίωμα να προβεί σε προσωπική ενέργεια για την απέλασή του.

 

Σε αστυνομικό κλοιό το γραφείο του δικηγόρου του Τζόκοβιτς

Στις 18:33 τοπική ώρα (09:33 ώρα Ελλάδας) υπήρξε η πρώτη πληροφορία για την προσέγγιση αστυνομικών δυνάμεων στο χώρο που βρίσκονται τα γραφεία της νομικής εταιρίας που εκπροσώπησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη δίκη. Εκεί που βρίσκονταν κι ο ίδιος ο Σέρβος από τις 15:00, όταν ο δικαστής Άντριου Κέλι έδωσε τη σχετική άδεια. Θεωρητικά, ο δικαστής είχε δώσει μισή ώρα προθεσμία για να του επιστραφούν όλα τα προσωπικά του αντικείμενα και να μεταβεί όπου επιθυμούσε, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί ποτέ…

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Νόβακ Τζόκοβιτς: Κέρδισε την έφεση – Το δικαστήριο ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This