Ο Τζον Μάκενρο στο πλευρό του Τζόκοβιτς, διασύρει τους Αυστραλούς

«Δεν μπορείς να του λες να πετάξει για την Αυστραλία και μετά να το παίρνεις πίσω»

Must Read

Με το γνωστό… αθυρόστομο στυλ του, ο Τζον Μάκενρο τοποθετήθηκε στο ESPN για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς και, παίρνοντας το πλευρό του Νο1 τενίστα στον κόσμο, έριξε τις ευθύνες στους Αυστραλούς διοργανωτές.

Το πρώην κακό παιδί του τένις, που πλέον διαπρέπει στο ρόλο του σχολιαστή, χαρακτήρισε αστεία αυτά που συνέβησαν με τον Σέρβο. Είναι αστείο όλο αυτό που συνέβη τις τελευταίες 12 ημέρες. Και λυπηρό το πως τελείωσε. Πρόκειται για μαλακίες. Όταν αποφασίζει να μην κάνει το εμβόλιο και η κυβέρνηση λέει ότι δεν μπορείς να μπεις στη χώρα ανεμβολίαστος, εκεί τελειώνει η ιστορία. Αποφάσισε όμως πως θέλει να πάει. Εχει ισχυρά πιστεύω. Είναι ένας τύπος που έχει κερδίσει 9 φορές εκεί. Και του δίνω το χέρι γιατί τα δίνει όλα.

»Μιλάμε για έναν τενίστα που πάει να σπάσει το ρεκόρ των Ναδάλ και Φέντερερ και αποφασίζει να το κάνει λέγοντας πως θα πάει ανεμβολίαστος και θα κάνω ότι χρειαστεί για να παίξω. Κόλλησε κορονοϊό και πήρε εξαίρεση. Δεν μπορείς να του λες να πετάξει για την Αυστραλία και μετά να το παίρνεις πίσω. Γι’ αυτό είναι όλοι στα… όπλα. Του έδωσαν εξαίρεση να παίξει. Δεν μπορείς να του κάνεις ότι του έκανες μετά. Είναι αστείο όλο αυτό», σχολίασε ο βετεράνος Αμερικανός τενίστας.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://twitter.com/Based__UK/status/1483242001655115780

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This