ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο ΟΠΑΠ Champion Μιχάλης Αναστασάκης αναλύει την Euroleague

Must Read

Τι βλέπει ο πρωταθλητής της σφυροβολίας για τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού

Οι μπασκετικές «μάχες» των ελληνικών ομάδων στην Euroleague συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον ΟΠΑΠ Champion Μιχάλη Αναστασάκη.

Ο 28χρονος πρωταθλητής σφυροβολίας αναλύει τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Euroleague, Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας (Πέμπτη 27/01, στις 21:00) και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα δείξουν τη δύναμη τους στο ΣΕΦ.

Για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αναφέρει ότι είναι ομάδα πολύ μεγάλου βεληνεκούς που θα επιστρέψει σύντομα στο κορυφαίο επίπεδο και σχολιάζει τους αγώνες του «εξάστερου» στο ΟΑΚΑ, με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (Τετάρτη 26/01, στις 21:00) για την 18η αγωνιστική της Euroleague και την Μπασκόνια (Παρασκευή 28/01, στις 21:00) για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This