«Εισβολή» του κορωνοϊού στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Συνολικά τρία τα ενεργά κρούσματα

Must Read

Μια ημέρα πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (27/1), για την 23η αγωνιστική της Euroleague, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα, αυξάνοντας τον αριθμό των ενεργών στα τρία.

Όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ΚΑΕ, τα δύο αφορούν αθλητές και το ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου. Ο Ολυμπιακός είχε και media day σήμερα, οπότε οι παρευρισκόμενοι μάλλον θα πρέπει να… ψαχτούν!

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/01) βρέθηκαν ακόμη δύο μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19.

Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται πλέον στα τρία κρούσματα (δύο παίκτες και ένα μέλος του σταφ). Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This