Διαφωνία Καραπαπά-δικαστή για τον ορισμό της λέξης παράγκα

Must Read

Ο γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς βρέθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και απολογήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για το VAR μετά τον αγώνα στο AEL FC Arena. Η κατηγορία που είχε να αντικρούσει ήταν «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων» και στην απολογία του είπε:

«Στον συγκεκριμένο αγώνα είδαμε την χειρότερη εικόνα για το VAR. Το βαν είχε τέντα, ήταν σαν καντίνα που πουλούσε παγωτά. Έβλεπες πρίζες με αυτοκόλλητα που έγραφαν «προσοχή VAR», ενώ δεν υπήρχε ούτε κλιματισμός. Την λέξη «παράγκα» την χρησιμοποίησα την πρώτη φορά για το βαν, έτσι όπως ήταν. Η δεύτερη αναφορά μου σε «παράγκα» ήταν για την αδικία από την διαιτησία. Εγώ δεν λέω ότι πήγε εκεί ένας άνθρωπος για να μας αδικήσει. Λέω ότι μας αδίκησε το σύστημα έτσι όπως ήταν στημένο».

Σε αυτό το σημείο παρενέβη μέλος της ΠΕ και διάβασε από το κινητό  απόσπασμα της Wikipedia για την έννοια της λέξης «παράγκα»:

«Εσείς μας λέτε ότι το είπατε αρχικά για το βαν και μετά επειδή σας αδίκησε η διαιτησία, όμως εγώ διαβάζω εδώ ότι «παράγκα στο ποδόσφαιρο είναι μια λαϊκή έκφραση στην Ελλάδα που αναφέρεται στον έλεγχο της ΕΠΟ από εξωθεσμικά όργανα, στη χειραγώγηση αγώνων από ποδοσφαιρικούς παράγοντες, επιλεγμένους διαιτητές και γενικά σε όλη την παράνομη δραστηριότητα γύρω από την διοργάνωση των πρωταθλημάτων». Η απάντηση του παράγοντα του παράγοντα του Ολυμπιακού ήταν ότι «στην Wikipedia γράφει όποιος θέλει, κι εγώ μπορώ να μπω τώρα και να το αλλάξω αυτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This