Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021

Διαφωνία Καραπαπά-δικαστή για τον ορισμό της λέξης παράγκα

Ο γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς βρέθηκε ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και απολογήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για το VAR μετά τον αγώνα στο AEL FC Arena. Η κατηγορία που είχε να αντικρούσει ήταν «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων» και στην απολογία του είπε:

«Στον συγκεκριμένο αγώνα είδαμε την χειρότερη εικόνα για το VAR. Το βαν είχε τέντα, ήταν σαν καντίνα που πουλούσε παγωτά. Έβλεπες πρίζες με αυτοκόλλητα που έγραφαν «προσοχή VAR», ενώ δεν υπήρχε ούτε κλιματισμός. Την λέξη «παράγκα» την χρησιμοποίησα την πρώτη φορά για το βαν, έτσι όπως ήταν. Η δεύτερη αναφορά μου σε «παράγκα» ήταν για την αδικία από την διαιτησία. Εγώ δεν λέω ότι πήγε εκεί ένας άνθρωπος για να μας αδικήσει. Λέω ότι μας αδίκησε το σύστημα έτσι όπως ήταν στημένο».

Σε αυτό το σημείο παρενέβη μέλος της ΠΕ και διάβασε από το κινητό  απόσπασμα της Wikipedia για την έννοια της λέξης «παράγκα»:

«Εσείς μας λέτε ότι το είπατε αρχικά για το βαν και μετά επειδή σας αδίκησε η διαιτησία, όμως εγώ διαβάζω εδώ ότι «παράγκα στο ποδόσφαιρο είναι μια λαϊκή έκφραση στην Ελλάδα που αναφέρεται στον έλεγχο της ΕΠΟ από εξωθεσμικά όργανα, στη χειραγώγηση αγώνων από ποδοσφαιρικούς παράγοντες, επιλεγμένους διαιτητές και γενικά σε όλη την παράνομη δραστηριότητα γύρω από την διοργάνωση των πρωταθλημάτων». Η απάντηση του παράγοντα του παράγοντα του Ολυμπιακού ήταν ότι «στην Wikipedia γράφει όποιος θέλει, κι εγώ μπορώ να μπω τώρα και να το αλλάξω αυτό».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ