ΗΠΑ: Υποχρέωσαν την Ονδούρα να παίξει σε «-20» βαθμούς Κελσίου!

Must Read

Πυρ και μανία είναι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ονδούρα με τους Αμερικανούς. Υποχρέωσαν την εθνική ομάδα της χώρας της Καραϊβικής να αγωνιστεί στη Μινεσότα τα ξημερώματα της Πέμπτης με θερμοκρασία που έφθανε τους «-20» βαθμούς Κελσίου σε αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ!

Οι Αμερικανοί ήθελαν τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στα τελικά, ενώ η Ονδούρα είχε χάσει κάθε ελπίδα πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι νίκησαν 3-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι στο ημίχρονο υποχρεώθηκαν να κάνουν δύο αλλαγές αφού ισάριθμοι ποδοσφαιριστές τους έπαθαν υποθερμία.

«Δεν είναι απόλαυση αυτό, αλλά καψώνι» είπε ο προπονητής της Ονδούρα.

Οι παράγοντες της ομοσπονδίας σημείωναν ότι η Μινεσότα έχει μέσο όρο θερμοκρασία τον Φεβρουάριο «-11» βαθμούς. Λόγω του κύματος κακοκαιρίας το θερμόμετρο έπεσε στους «-20», ενώ στον αγωνιστικό χώρο είχε ακόμα περισσότερο κρύο με τη θερμοκρασία να πέφτει στο «-25»!

«Έχουμε παίξει κι εμείς με αντίξοες καιρικές συνθήκες» απάντησε ο προπονητής των ΗΠΑ για να συμπληρώσει ότι υποχρεώθηκαν να παίξουν σε γήπεδα άλλων χωρών με 90% υγρασία.

Οι φωτογραφίες του Τζαμαϊκανού διαιτητή που έπαιξε με σκούφο (κεντρική φωτογραφία), όπως και οι τερματοφύλακες, για να προστατευτούν από το κρύο κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου.

Οι ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της τηλεόρασης της Ονδούρας για να δείξουν τις άγωνστες σε αυτούς καιρικές συνθήκες την ώρα του αγώνα παρουσίασαν ένα μπλουζάκι που είχε γίνει… πάγος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This