Χαλκιδική: Επεισόδια και ξύλο σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος

Τραυματίστηκαν δύο άτομα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου

Must Read

Την ώρα που όλη η Ελλάδα και σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος καταδικάζει τη βία στον αθλητισμό, μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπάνου, θλίψη προκαλούν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Χαλκιδική σε αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη Κασσανδρείας και τον Ανθεμούντα Γαλάτιστας για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Η ειρωνεία είναι ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τον 19χρονο Άλκη. Κάτι που απ’ ότι φαίνεται ξέχασαν όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες στην αστυνομία, στο 70ο λεπτό του αγώνα στο δημοτικό στάδιο Κασσανδρείας ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες των δύο ομάδων, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια.

https://youtu.be/BgnT2MockXg

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν δύο άτομα, ένας παίκτης των γηπεδούχων και ο προπονητής του Ανθεμούντα Γαλάτιστας. Μάλιστα αμφότεροι κατήγγειλαν τον τραυματισμό τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας και έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This