Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σφοδρή πτώση για την σκιέρ μας Μαρία-Ελένη Τσιόβολου

H αθλήτριά μας θα συνεχίσει την προσπάθεια της την Τετάρτη, στην Τεχνική Κατάβαση

Must Read

Μια γερή πτώση κράτησε πίσω την σκιέρ μας Μαρία-Ελένη Τσιόβολου, την πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που συμμετείχε φέτος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, η οποία δεν κατάφερε, τελικά, να τερματίσει στο αγώνισμα του γιγαντιαίου σλάλομ.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Σάρα Έκτορ, το μεγάλο φαβορί, δηλαδή, του αθλήματος του αλπικού σκι, με την 29χρονη Σουηδή πρωταθλήτρια να κατακτά το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση, με χρόνο 1:55.69.

Όπως αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων
«άτυχη στάθηκε η Μαρία-Ελένη Τσιόβολου, η πρώτη ελληνική συμμετοχή στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2022. Στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση δεν κατάφερε να τερματίσει λόγω πτώσης. Θα συνεχίσει όμως την προσπάθεια της μεθαύριο Τετάρτη 09/02 στην Τεχνική Κατάβαση. Αύριο Τρίτη στις 10 ώρα Ελλάδος, ξεκινούν οι Δρόμοι Αντοχής με το Σπριντ όπου θα έχουμε τριπλή συμμετοχή με τη Μαρία Νάνου, τη Νεφέλη Τίτα και τον Απόστολο Αγγέλη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This