Νίκη – χρυσάφι για τον Ιωνικό, ισοπαλία – καταδίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Must Read

Διπλό το καλό για τον Ιωνικό. Την ίδια ώρα που νικούσε στην Τρίπολη τον Αστέρα (3-2), ο Απόλλων Σμύρνης έμενε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στη Ριζούπολη. Έτσι η ομάδα της Νίκαιας αύξησε τη διαφορά από την «ελαφρά ταξιαρχία» στο «+11» κι ελπίζει, βάσιμα, σε παραμονή, ενώ στην «ελαφρά ταξιαρχία» αρχίζουν να το παίρνουν απόφαση ότι θα αποχαιρετήσουν την Σούπερ Λίγκα

Στην Τρίπολη όλα έδειχναν ότι η νίκη ήταν εξασφαλισμένη για τον γηπεδούχο Αστέρα. Η πίστη έγινε βεβαιότητα με το γρήγορο γκολ (6′) του Καπίγια. Το πέναλτι που κέρδισε ο Ιωνικός στο 63′ και προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του Αστέρα, στο 63′ αξιοποίησε, ο Άοσμαν, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Καστάνο κι ο Ιωνικός απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 1-2 με τον Λένις.

Το ματς στις καθυστερήσεις έγινε ροντέο. Ο Μάναλης σκόραρε στο… 99′ (1-3) και ο Κρεσπί ένα λεπτό αργότερα μείωσε σε 2-3.

Η απρόσμενη ήττα του Αστέρα βάζει σε κίνδυνο τη συμμετοχή στα πλέι οφ και την ελπίδα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. «Ανεξήγητη» την χαρακτήρισε ο προπονητής του Ράσταβατς που μετά από νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα είδε να χάνει ένα ματς από αυτά που η νίκη θεωρείται, περίπου, δεδομένη.

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης είχε δοκάρι στο 19′ με τον Σίνγκεβιτς, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Ένας βαθμός ίσον… κανένας για μια ομάδα που πρέπει να κάνει σερί νίκες για να μείνει στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Παναιτωλικός ήταν κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλουςΘ» υποσχέθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων Τζιανλούκα Φέστα, αλλά για τη σωτηρία δεν αρκεί ένα… θαύμα. Πρέπει να… συνωμοτήσει το σύμπαν!

Η βαθμολογία μετά τα ματς του Σαββάτου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This