Το Champions League επιστρέφει με ντέρμπι στο Παρίσι και το Μιλάνο

Must Read

Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ-Λίβερπουλ με περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Η ώρα των νοκ άουτ αγώνων έφτασε στο Champions League. Η φάση των «16» ξεκινάει, με τα 4 πρώτα παιχνίδια, αυτή την εβδομάδα.

Ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι, αύριο στο Παρίσι, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Τετάρτη στο Μιλάνο, μεταξύ της Ίντερ και της Λίβερπουλ.

Στα άλλα 2 ματς, αύριο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τετάρτη η Σάλτσμπουργκ φιλοξενεί τη Μπάγερν Μονάχου. Στις 22:00 αρχίζουν και οι 4 αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Θα ακολουθήσουν την επόμενη εβδομάδα τα άλλα 4 παιχνίδια της φάσης των «16». Οι αναμετρήσεις είναι διπλές έως τον τελικό, που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου στην Αγία Πετρούπολη.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για τα ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ-Λίβερπουλ, τα οποία παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Τριάδες, πολλαπλά σκορ και σκόρερ με ενισχυμένες αποδόσεις

Ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται από το Pamestoixima.gr σε δύο σκόρερ οποιουδήποτε γκολ στα 4 παιχνίδια του Champions League και στα σημερινά ματς της Super League, ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης και της La Liga, Μαγιόρκα-Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές με τριάδες και πολλαπλά σκορ σε επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 1-0, 1-1 και 0-2 για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης, ο οποίος παίζεται και με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Η τριάδα με ενισχυμένες αποδόσεις περιλαμβάνει τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο του Άρη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τα Over 4,5 κόρνερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο ματς με την Μαγιόρκα και το τελευταίο γκολ από την Σπέτσια στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα.

Virtuals+ από το Pamestoixima.gr με 21 εικονικά αθλήματα

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και την μεγαλύτερη ποικιλία Virtual Sports για να ζείτε πραγματική εμπειρία στοιχήματος σε κάθε Virtual αγώνα.

Tα νέα Virtuals+ προσφέρουν πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και ποδηλάτου. Η γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει όλα τα διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως.

Στα Virtuals+ δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις για να συμμετάσχει, ενώ η ροή των αγώνων είναι διαρκής. Τα σύγχρονα γραφικά, οι ρεαλιστικές φάσεις και η εξέλιξη του παιχνιδιού δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες. Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε και παιχνίδια με στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This