Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα 1-0 από τη Μίντιλαντ

Must Read

Έχασε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ να σκοράρει με τον Σίντκλεϊ (9′), δέχτηκε το γκολ στην αντίστοιχη πρώτη της Μίντιλαντ στο 20′. Με αυτό το γκολ του 25χρονου Σουηδού Έρικ – Γιοέλ Άντερσον (το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 28 ματς), διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα στη Δανία στον πρώτο αγώνα του Κόνφερενς Λιγκ.

Τώρα ο Δικέφαλος ελπίζει στην Τούμπα, την ερχόμενη Πέμπτη, με τη βοήθεια του κόσμου του (με 50% πληρότητα στο γήπεδο) να διεκδικήσει την πρόκριση αρκεί να έχει δύο γκολ διαφορά από τους αντιπάλους του. Το γεγονός ότι δεν μετρά πια το εκτός έδρας γκολ στην περίπτωση αυτή είναι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Η απουσία του Γιασμίν Κούρτιτς αποδείχτηκε καθοριστική για τους Θεσσαλονικείς που δεν κέρδισαν τις εντυπώσεις. Η Μίντιλαντ μπορεί να μην είχε επίσημους αγώνες στα πόδια της καθώς το πρωτάθλημα στη χώρα της έχει διακοπεί από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου (ξαναρχίζει στις 27/2), αλλά φάνηκε περισσότερο αποφασιστική και ορεξάτη. Μάλιστα στο 88′ έφθασε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Τσαρλς να βλέπει το δοκάρι να του σταματά το δρόμο προς το γκολ.

Οι αλλαγές του Λουτσέκσου με διαφοροποίηση ακόμα και στον σχηματισμό προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση, χωρίς επιτυχία.

Κίτρινη: Σβαρπ (42′), Ονιεντίκα (73′), Κρέπο (90′)

Μίντιλαντ (Χένρικσεν): Όλαφσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Άντερσον, Ονιεντίκα, Εβάντερ (60′ Μέγερ), Ντιρ (60′ Παουλίνιο), Ίσακσεν (69′ Σάρλες), Μπρουμάντο (69′ Λίντ), Σίστο (82′ Μαρόνι).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (79′ Ελ Καντουρί), Τσιγγάρας, Σβαμπ (69′ Βιεϊρίνια), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (79′ Σοάρες), Μιτρίτσα (46′ Μπίσεσβαρ), Άκπομ (84′ Τσόλακ).

Λουτσέσκου (προπονητής ΠΑΟΚ): «Ήταν ένα ισορροπημένο ματς, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στα πρώτα λεπτά σεβαστήκαμε περισσότερο από όσο θα έπρεπε τον αντίπαλό μας.Μετά την φάση του γκολ ισορρόπησε το παιχνίδι, από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι ένα ισορροπημένο παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας και στο τέλος πιστεύω ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Σίγουρα πιστεύω ότι είναι μια αναστρέψιμη κατάσταση, πρέπει να κερδίσουμε το δεύτερο παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε. Θα έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, οπότε θα είναι πιο δύσκολο για τον αντίπαλό μας. Έχουμε πλέον και περισσότερες πληροφορίες για τον αντίπαλό μας, οπότε ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε».

Γιοέλ Άντερσον (σκόρερ της Μίντλαντ): «Το κλειδί του ματς ήταν πως τα καταφέραμε να παίξουμε καλά και αμυντικά και επιθετικά. Παλέψαμε, βγάλαμε ένταση και χτυπήσαμε τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έλεγχε το παιχνίδι. Περιορίσαμε τα ατού των αντιπαλων μας και πήραμε έστω ένα μικρό προβάδισμα. Στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο του, γι’ αυτά τα ματς ζούμε όλοι. Θέλουμε να παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Είχαμε και τη διακοπή μας έλειψε αυτό το συναίσθημα. Έχω φίλους στην Ελλάδα που μου έχουν πει για την ατμόσφαιρα, ανυπομονώ και μακάρι να τα πάμε καλά και να πάρουμε την πρόκριση».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This