«Παρών» με γκολ από τον Βαλμπουενά – Κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό, 1-0 στο Βόλο

Must Read

Δύο νίκες έχει χαρίσει φέτος στον Ολυμπιακό, δύο ήττες έχει… κεράσει το Βόλο ο 37χρονος Γάλλος Ματιέ Βαλμπουενά. Το απόγευμα στο Βόλο με δικό του γκολ στο 81ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» απέδρασαν νικητές από τη πρωτεύουσα της Μαγνησίας συνεχίζοντας το ράλι τους στο πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα του και στον αγώνα του α’ γύρου με τρόπο περισσότερο περιπετειώδη. Ήταν 28 Νοεμβρίου όταν η ομάδα του στο Φάληρο είχε «κολλήσει» στο 1-1, αλλά με δικό του τέρμα στις καθυστερήσεις έκανε το 2-1.

Ο Βόλος έβαλε δύσκολα στους αντιπάλους του. Απαρνήθηκε το γνωστό επιθετικό του στιλ που με τέτοιο αντίπαλο θα έμοιαζε με αυτοκτονία, έκανε τις ευκαιρίες του δεν πήρε κάτι από αυτές και στο τέλος, όπως το συνηθίζει ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Διαιτητής VAR: Ιβάιλο Στογιάνοφ (Βουλγαρία)
Βοηθός διαιτητή: AVAR: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)
Τέταρτος: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ρομέρο, Γκουλέν, Σοάρες, Φεράρι, Τσοκάνης (71′ Κορέα), Φερνάντες, Νίνης (46′ Μπαρτόλο), Ρεγκατέν (80′ Σιέλης). Φαν Βέερτ.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς: Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Λαλά (77′ Βρουσάι), Μπουχαλάκης (63′ Εμβιλά), Μ. Καμαρά, Μασούρας (46′ Ονιεκούρου), Καρβάλιο (63′ Βαλμπουενά), Α. Καμαρά (77′ Τικίνιο), Ελ Αραμπί.

Τι είπαν…

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός): “Ήταν μια σημαντική νίκη. Είναι από τα παιχνίδια που όταν τα κερδίζεις παίρνεις περισσότερα πράγματα εκτός της νίκης. Ήρθε σε μια δύσκολη εβδομάδα με συνεχή ταξίδια και αρκετή κούραση. Για αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, μια νίκη που την αξίζαμε, θέλω να την αφιερώσω στους παίκτες που τα έδωσαν όλα παρά την κούραση τους”.

Κώστας Μπράτσος (Βόλος): “Κάθε παιχνίδι έχει τους ενδογενείς του παράγοντες και κάποιους άλλους που είναι εκτός ελέγχου. Τακτικά κλείσαμε τους χώρους και το κάναμε άψογα. Πράγματι είχαμε τις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Ένα κομμάτι εκτός ελέγχου είναι η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών και κάπως έτσι από μία εξαιρετική ενέργεια χάθηκε το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να μείνουμε στην προσπάθεια και στην αγωνιστική πειθαρχία και στη θέληση ότι κοιτάξαμε στα μάτια έναν μεγάλο αντίπαλο”.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς στους ρεπόρτερ του συνδρομητικού καναλιού που έχει τα δικαιώματα των αγώνων του Βόλου, ο Ματιέ Βαλμπουενά  δήλωσε:

Το μας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κερδίσατμε σε ένα δύσκολο και απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα και σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και χάσαμε ευκαιρίες θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει νωρίτερα. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Το μυστικό: «Αυτό που με κρατάει σε φόρμα είναι το πάθος μου. Ζω για το ποδόσφαιρο και το λατρεύω. Είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Παίρνω ευτυχία από αυτό. Θέλω να βοηθάω τους νεότερους. Αυτό που δίνει ώθηση είναι το πάθος για το ποδόσφαιρο. Θέλω να φτάσω στην κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Η περισσότερη δουλειά είναι αόρατη και γίνεται έξω από το γήπεδο. Τρώω και ζω σωστά».

Η Αταλάντα: «Οι νίκες μας δίνουν δύναμη μας τονώνουν το ηθικό. Το παιχνίδι με την Αταλάντα είναι δύσκολο και είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Η Αταλάντα είναι καλή ομάδα. Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι γιατί στο γήπεδο ματς θα είμαστε πιο δυνατοί. Περιμένουμε και την επιστροφή του κόσμου μας γιατί θα μας δώσει ενεργεία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα τα δώσουμε όλα με την Αταλάντα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί δείξαμε και στο πρώτο ματς ότι μπορούμε να το κάνουμε. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη».

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This