Τρόμος στην Κόρινθο: Πήγε με καραμπίνα στο γήπεδο και άρχισε να πυροβολεί!

Απίστευτες καταγγελίες του ΠΑΣ Κόρινθος – Συνελήφθη ο «φίλαθλος»

Must Read

Σκηνές Άγριας Δύσης κατήγγειλε ο ΠΑΣ Κόρινθος για τον εκτός έδρας αγώνα του με τα Αθίκια. Σύμφωνα με την ομάδα, ένας άνδρας, γνωστός φίλος των γηπεδούχων όπως λέει, πυροβόλησε με καραμπίνα τρεις φορές, έχοντας προηγουμένως απειλήσει ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

Κλήθηκε η αστυνομία και τον συνέλαβε στο πλαίσιο του αυτόφωρου. Επίσης, η ομάδα της Κορίνθου κατήγγειλε ότι άλλος οπαδός των Αθικίων επιτέθηκε και χτύπησε ποδοσφαιριστή, ενώ πέτρες και μπουκάλια έπεφταν προς τον επόπτη, κάτι, που σύμφωνα με τον ΠΑΣ Κόρινθος δεν αναγράφηκε στο φύλλο αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο των Αθικίων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα.

Ο γνωστός φίλαθλος των Αθικίων με τα αρχικά Σ.Ι του Παναγιωτη πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Στο 75 λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικίων. Στο 27 λεπτό ( β ημίχρονο) έγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη (υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος “ξεχάστηκε” στο φύλλο αγώνα να αναγραφεί.

Μέλος της διοίκησης των Αθικίων παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο πάνω από τον πάγκο των Αθικίων και πέταγε μπουκάλια νερού εντός γηπέδου.

Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε “διαφορετικοί”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This