Μόδα και στην Ελλάδα η… πρόταση γάμου στο γήπεδο!

Must Read

Την Κυριακή, μία ώρα πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ ένας οπαδός των «ερυθρόλευκων» ζήτησε από την καλή του να ενώσουν τις ζωές τους. Δεν διάλεξε ένα ακριβό εστιατόριο, ούτε κάποιο απόμερο σημείο για να γονατίσει μπροστά της και να ζητήσει το.. χέρι της. Εκτέθηκε, δημόσια, για τους όρκους αφοσίωσης, όρκους ανάλογους με την αγάπη του για την ομάδα.

 


Στη Ελλάδα όλο και πιο συχνά απολαμβάνουμε τέτοιες στιγμές. Μπορεί τα τελευταία χρόνια λόγω cοvid-19 τα γήπεδα να ήταν κλειστά ή να υπήρχαν αυστηροί περιορισμοί για την είσοδο των φιλάθλων,. Αλλά τώρα με τη χαλάρωση των μέτρων η μόδα, προφανώς, θα επιστρέψει.

Στις 14 Ιανουαρίου 2020 στον αγώνα της Ευρωλίγκα του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου είχαμε ανάλογες στιγμές.

Στο Ηράκλειο στις 4 Ιανουαρίου 1920 ήταν η σειρά ενός οπαδού του ΟΦΗ να ζητήσει την καλή του. Έστησε μάλιστα ολόκληρο σώου για να ανεβάσει την αδρεναλίνη της αγαπημένης του.

 

Στο ντέρμπι του πρωταθλήματος μπάσκετ ΠαναθηναϊκούΑΕΚ (11 Μαΐου 2018) φίλος των «πρασίνων» έβαλε και τους φίλους του το… κόλπο!

Πάλι στο κλειστό του ΟΑΚΑ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη (2 Απριλίου 2018) το δαχτυλίδι δόθηκε από τη γιγαντοοθόνη του γηπέδου!

Υπερπαραγωγή και στην πρόταση στον αγώνα Παναθηναϊκού – Ούνικς Καζάν (24 Φεβρουαρίου 2017) όπου το δαχτυλίδι ήρθε κυριολεκτικά από τον… ουρανό!

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This