Πρεμιέρα με… ματσάρες στους ομίλους του Champions League!

Must Read

Ενάμισι χρόνο μετά από εκείνον τον χαμένο ημιτελικό με τη Ρόμα, ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στο Άνφιλντ ως παίκτης της Νάπολι, πλέον, για να αντιμετωπίσει απόψε (22.00) τη Λίβερπουλ.

Αυτή είναι και η σημαντικότερη αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον πλανήτη.

«Η Λίβερπουλ είναι πολύ δυνατή, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε μια μεγάλη εμφάνιση», υποστήριξε–προέβλεψε ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος δεν ξεχνάει εκείνον τον αποκλεισμό, αφού ήρθε στις λεπτομέρειες.

«Η Ρόμα θα μπορούσε να είχε φτάσει στον τελικό, παρ’ ότι μας αρνήθηκαν δύο πέναλτι και μια αποβολή» τόνισε, αναφερόμενος στη ρεβάνς, στην οποία οι Τζιαλορόσι νίκησαν 4-2 στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, έχοντας χάσει όμως με 5-2 στο πρώτο ματς του «Άνφιλντ».

Η αναμέτρηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Μπαρτσελόνα, στην οποία ενδέχεται να κάνει την πρώτη φετινή του εμφάνιση ο Λιονέλ Μέσι, μετά από έναν τραυματισμό που τον έχει κρατήσει εκτός από την αρχή της σεζόν, ξεχωρίζει επίσης από το σημερινό πρόγραμμα, στην αυλαία του Champions League, μαζί με την κόντρα της νεανικής Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ με την Βαλένθια.

Το αποψινό πρόγραμμα:
5ος όμιλος
Ζάλτσμπουργκ – Γκενκ (22.00 COSMOTE SPORT 9)
Νάπολι – Λίβερπουλ (22.00 COSMOTE SPORT 3)

6ος όμιλος
Ίντερ – Σλάβια Πράγας (19.55 COSMOTE SPORT 4)
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα (22.00 COSMOTE SPORT 2)

7ος όμιλος
Λιόν – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (19.55 COSMOTE SPORT 5)
Μπενφίκα – Λειψία (22.00 COSMOTE SPORT 7)

8ος όμιλος
Άγιαξ – Λιλ (22.00 COSMOTE SPORT 8)
Τσέλσι – Βαλένθια (22.00 COSMOTE SPORT 6)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This