Ολυμπιακός: Ιπτάμενος για ένα τέταρτο, 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Must Read

Πήρε θάρρος ο Αστέρας Τρίπολης από το πρώτο ημίχρονο στο Φάληρο και το 0-0. Μέχρι τότε είχε καταφέρει να διατηρήσει αλώβητη την εστία του και να εξαντλήσει τα περιθώρια για κάτι καλό στην επανάληψη κόντρα στον Ολυμπιακό. Όμως ένα 15έπτο β΄ ημίχρονο ήταν αρκετό για τους «ερυθρόλευκους» όχι μόνο να «κλειδώσουν» τη νίκη, αλλά και να κάνουν σκόνη και θρύψαλα τα όνειρα των φιλοξενούμενων για κάτι καλό που θα τους έφερνε κοντά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκα.

Ο Ολυμπιακός με το 5-1 σημείωσε την ευρύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα φέτος, έδειξε σε τι επίπεδα μπορεί να φθάσει κι έστειλε… μήνυμα στους αντιπάλους του.

Το «κολασμένο» τέταρτο ήταν το διάστημα 52′ μρ 67′. Τότε άρχισε ένα μπαράζ τερμάτων. Παπασταθόπουλος (52΄’), Μασούρας (54′ και 57′), Μπουχαλάκης (67′).

Οποιαδήποτε αντίσταση από εκεί κι ύστερα ήταν μάταιη για τους Αρκάδες. Απλά μείωσαν (75′) με τον Καρμόνα ενώ ο Ροντρίγκες στο 84′ έκλεισε το σκορ (5-1).

Ο Αστέρας διαμαρτύρεται, δικαιλογημένα για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε όταν ο Βάτσλικ ανέτρεψε με χέρια και σώμα τον Μπενίτο.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (46′ Σισέ), Βρουσάι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (61′ Μπουχαλάκης), Μ. Καμαρά, Καρβάλιο, Α. Καμαρά (46′ Βαλμπουενά), Μασούρας (73′ Ροντρίγκες), Τικίνιο (35′ Ελ Αραμπί).
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Τασουλής, Μουνάφο, Βαλιέντε (80′ Ιγκλέσιας), Ρεγκίς, Καπίγια (46′ Ριέρα), Σίτο (58′ Τιλίκα), Μπενίτο (68′ Σόνι).
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

VAR: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθός VAR: Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Θανασιάς (Ηπείρου)
Τέταρτος: Γκάμαρης (Αθηνών)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This