Έργο του Πραξιτέλη η πρόκριση του ΟΦΗ στα πλέι οφ

Must Read

Το μυστήριο για την ομάδα που θα «έκλεινε» την εξάδα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκα για τα πλέι οφ λύθηκε. Το 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο σε βάρος του Απόλλων ήταν το εισιτήριο που αναζητούσαν οι Κρητικοί. Την «κράτηση» την έκανε ο Πραξιτέλης Βούρος στο 74′ και το «τσέκαρε» ο Λουίς Φελίπε στο 71′.

Ο ΟΦΗ κινδυνεύει μόνο στην περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιωθεί για την αφαίρεση των έξι βαθμών από το εφετείο. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την Τρίτη. Ενώ η κλήρωση του πλέι φο θα γίνει, εκτός απροόπτου την Τετάρτη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Στους άλλους αγώνες:

Άρης – Ολυμπιακός 2-1 (52′ Καμαρά, 79′ Μπρούνο Γκάμα – 13′ Ελ Αραμπί)

Χερμάν Μπούργος (Άρης): «Πολλά μπράβο σε όλους. Είμαι ευτυχισμένος, χαρούμενος για τη νίκη, την απόδοση και την παρουσία του κόσμου. Χρειάζονταν υπομονή και ηρεμία μετά το 0-1. Τα είχαμε όλα, θέλαμε ένα γκολ για να βρούμε ψυχολογία, το πετύχαμε και μετά έγιναν όσα έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Δουλεύουμε πολύ. Όλο το κλαμπ. Στοχεύω να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και έτσι θα συνεχίσουμε».

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1 (24′ Αραούχο, 81′ Τζαβέλλας – 56′ Μπαράλες

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «« Ήταν μία δύσκολη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ήταν παραπάνω από τρεις βαθμοί ήταν ψυχολογική νίκη, σήμερα προσπαθήσαμε να βάλουμε λίγο παραπάνω στο παιχνίδι μας. Με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 65′ προσπαθήσαμε αλλά κάπου κολλήσαμε. Κρατάμε την πολύ σημαντική νίκη και όπως είπαμε στα παιδιά σήμερα αρχίζουν τα play off και θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτή τη νίκη και να δώσουμε στην ΑΕΚ αυτό που αξίζει που είναι μια θέση στην Ευρώπη».

Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2 (37′ Ζαμπά, 52′ Μιχαηλίδης)

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2 (75′,77′ Παλάσιος)

Χαμένο Πέναλτι: 56′ Αϊτόρ (δοκάρι)

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Σάλομον (62’ Αλιμπέκ), Χαρίσης, Καρτάλης (34’ Ντένιτς), Ροτάριου (82’ Ναμπί), Κουλούρης, Μουνίθ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες, Σάρλια, Βέλεθ (85’ Πούγγουρας), Χουάνκαρ, Κουρμπέλης (65’ Μαουρίσιο), Αλεξανδρόπουλος, Παλάσιος (88’ Καρλίτος), Γκατσίνοβιτς, Αϊτόρ (65’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (85’ Βιτάλ).

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ιωνικός – Παναιτωλικός 1-2 (82′ Λένις – 33′ Καρέλης, 90’+ Κορνέλιους)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This