ΠΑΣ Γιάννινα αντί ΟΦΗ στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα – Πλήρης ανατροπή

Must Read

Μισή έμεινε η χαρά των ανθρώπων του ΟΦΗ για τη συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Με απόφαση που εκδόθηκε το πρωί της Τρίτης η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα και του επέστρεψε του βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί σε πρώτο βαθμό.

Με τους πέντε βαθμούς που επιστρέφονται στους Γιαννιώτες φθάνουν τους 40 και βρίσκονται στο «+3» από τους Κρητικούς που έμειναν με τη χαρά .

Στην απόφαση τονίζεται ότι Επιτροπή «δέχθηκε την από 27.2.2022 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5604/28.2.2022 κρινόμενη έφεση των 1) ΠΑΕ ΠΑΣ Γάννινα 1966 και 2) Γεωργίου Χριστοβασίλη του Ιωάννη και εξαφάνισε την υπ ’αριθμ. 66/25.2.2022 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 Ελλάδος. Αποφάνθηκε ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και ο Γεώργιος Χριστοβασίλης δεν κρίνονται πειθαρχικώς ελεγκτέοι ως υπαίτοι της παραβάσεως των διατάξεων των άρθρων 69 παρ.1, 12 και 69Α παρ.1 και 2 του ν.2725/1999, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην από 4.2.2022 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, λόγω παραγραφής».

 

Θα ακολουθήσει την Τετάρτη η επικύρωση της βαθμολογίας από το ΔΣ της Σούπερ Λίγκα και η πλήρωση του μίνι πρωταθλήματος (πλέι οφ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This