«Ντου» στους διαιτητές στο Μπερναμπέου από τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν

Must Read

Επίθεση στους διαιτητές αγώνα έκανε ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαϊφί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Ρεάλ. Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος Μόνικα Μαρσάντε που κάλυπτε για λογαριασμό της ισπανικής τηλεόρασης το ρεπορτάζ της Ρεάλ, ο Καταριανός ιδιοκτήτης της ομάδας συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της ομάδας, βετεράνο βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Λεονάρντο μπήκε σε έξαλλη κατάσταση στο χώρο των διαιτητών. Υποστήριζε ότι κακώς μέτρησε το πρώτο γκολ της γηπεδούχου ομάδας θεωρώντας ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της Παρί, Ντοναρούμπα. Όταν ο Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μάκελι του ζήτησε να αποχωρήσει δείχνοντάς του την πόρτα, αυτός την έκλεισε με δύναμη και έσπασε το σημαιάκι ενός από τους βοηθούς διαιτητή.

Ο διαιτητής έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ότι «ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής της Παρί έδειξαν επιθετική συμπεριφορά. ¨Όταν τους ζητήθηκε να φύγουν, μπλόκαραν την πόρτα και ο πρόεδρος χτύπησε επίτηδες το σημαιάκι ενός από τους παρευρισκόμενους σπάζοντας την»

Λίγο αργότερα ένας άλλος ρεπόρτερ μετέδωσε ότι ένας υπάλληλος της Ραεάλ είχε καταγράψει το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο. Ο Κελαϊφί τον αντιλήφθηκε και του είπε: «Θα σε σκοτώσω»

Αργότερα ένας υπάλληλος της γαλλικής ομάδας ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους διαιτητές,όσο και από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με ανθρώπους της Ρεάλ κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο πρώτο ματς στο Παρίσι, όπου η Παρί είχε νικήσει με 1-0. Ο Κελαϊφί, στο ημίχρονο, είχε επισκεφθεί τον Ιταλό διαιτητή Ντανιέλε Ορτσάτο. Αποτέλεσμα, στο β’ ημίχρονο έδειξε κίτρινη κάρτα στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Κασεμίρο και Μεντί που συμπλήρωσαν κάρτες και έχασαν το δικαίωμα να αγωνιστούν στη ρεβάνς στη Μαδρίτη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This