Δεν υπάρχει το μήνυμα με τα «συγχαρητήρια» του Αυγενάκη στον ΠΑΟΚ!

Must Read

Το… έκανε και πάλι το θαύμα του ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης! Ο εξπέρ στις δημόσιες σχέσεις και τοποθετήσεις υφυπουργός, αυτός που είχε σπεύσει να συγχαρεί τον ΟΦΗ, την ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας για την συμμετοχή του στα πλέι οφ ενώ εκκρεμούσε δικαστική απόφαση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην περίπτωση της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ παρέλειψε να στείλει ένα απλό, τυπικό, συγχαρητήριο τηλεγράφημα!

Προφανώς η Θεσσαλονίκη πέφτει μακρυά από τον νομό Ηρακλείου που πολιτεύεται. Το γεγονός ότι μετά από 19 χρόνια ελληνικός σύλλογος φθάνει μέχρι τα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τον κύριο υφυπουργό αποτελεί απλή λεπτομέρεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This