Η Μαρία Σάκκαρη, η αντίπαλός της και η μάχη με το άγχος και την κατάθλιψη

Must Read

«Όταν ήμουν μικρή μου έλεγαν ότι θα γίνω η νέα Σαπάροβα. Μετά ήρθαν οι τραυματισμοί και το άγχος για να κερδίζω κάθε αγώνα. Ήταν περίπλοκο. Στα 17 μου χρόνια δεν ήμουν έτοιμη να γίνω επαγγελματίας».

Η Μαρία Σάκκαρη ξημερώματα Σαββάτου διεκδικεί θέση στον τελικό του «Ίντιαν Γουέλς» που γίνεται στην Καλιφόρνια. Η αντίπαλός της, η Πάολοα Μπαντόσα στην οποία ανήκουν τα παραπάνω λόγια στα 24 χρόνια της έχει πίσω της μάχες όχι μόνο στα κορτ, αλλά και στην ίδια τη ζωή.

Το στρες των διαδοχικών αγώνων, η ανάγκη για επιβεβαίωση του ταλέντου της την οδήγησαν στην κατάθλιψη. Η ίδια τη νίκησε, όχι με φαρμακευτική αγωγή, αλλά με μια συμβουλή!

«Μου είπε ο προπονητής μου: Πρέπει να είσαι χαρούμενη εκτός γηπέδου για να μπορείς να νικάς και να απολαμβάνεις το παιχνίδι».

Με τη Μαρία τους χωρίζουν δύο χρόνια, είναι στα 24, ενώ η Ελληνίδα 26 και μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη (στο 6 η Σάκκαρη, στο 7 η Μπαντόσα) και φυσικά το φιλέ του αγώνα που οδηγεί στον τελικό.

Η Ισπανίδα πέρσι κέρδισε το συγκεκριμένο τουρνουά. Αυτός είναι και ο μοναδικός της μεγάλος τίτλος. Έχει κάθε λόγο να υπερασπιστεί το στέμμα της.

Η Μπαντόσα με το τρόπαιο του «Ίνταν Γουέλς» του 2021, αυτό που καλείται να υπερασπιστεί φέτος

Η ζωή της είναι ένα ταξίδι. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της είναι με μια βαλίτσα στο χέρι. Γεννήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης από τον Γιοσέπ Μαντόσα και την Μιρέλα Ζιλμπέρτ, μοντέλα που εργαζόντουσαν στη πόλη του «μεγάλου μήλου». Στα 7 της η οικογένεια μετακόμισε στη Βαρκελώνη, στα 14 πήγε στη Βαλένθια και στα 17 επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας. Ακόμα και το γυνάσιο το τελείωσε με μαθήματα εξ αποστάσεως!

Η Πάολα ήθελε να ακολουθήσει το δρόμο του μόντελινγκ, αλλά την κέρδισε το τένις. Η φωτογρφία είναι από τα 15α Αθλητικά Βραβεία όπου κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της

Ήθελε να ακολουθήσει τον κόσμο της μόδας, να γίνει κι αυτή μοντέλο, αλλά τελικά την κέρδισε το τένις. Ξεκίνησε ως σούπερ ταλέντο, αλλά τραυματισμοί και κατάθλιψη λίγο έλειψε να τηςε στερήσουν το όνειρο.

Τώρα η ζωή της έχει μπει στο σωστό δρόμο. Έχει σχέση με τον Κουβανό ηθοποιό και μοντέλο Χουάν Μπετανκούρ.

Με τον αγαπημένο της στους δρόμους του Μανχάταν

Οι συνεχείς μετακινήσεις είχαν κι ένα καλό. Μιλά Ισπανικά, Καταλανικά, Αγγλικά και Γαλλικά.

Με τη Μαρία συναντήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο στην Γκουανταλαχάρα. Η Μπαντόσα νίκησε με 2-0 σετ (7-6 και 6-4).

Δείτε τι έγινε σε εκείνο το ματς

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This