Τα δάκρυα της Σάκκαρη, η αμοιβή της και ο Μπίλι Γκέιτς

Must Read

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Μαρία Σάκκαρη με το τέλος του ημιτελικού με την Πάολα Μπαντόζα στο «Ίντιαν Γουέλς» στην Καλιφόρνια. Ξέσπασε σε κλάματα. Ήταν μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα της. Για πρώτη φορά «πατά» το νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης κι εφ’ όσον νικήσει στον τελικό της Κυριακής (ώρα 21.00) θα βρεθεί στο νο 2!

 

Οι νίκες φέρνουν και χρήμα. Το έπαθλο για τη νικήτρια είναι 1,2 εκ δολάρια (1.090.116 ευρώ). Σε περίπτωση ήττας θα περιοριστεί σε 646.100 δολάρια (586.937 ευρώ).

Το κίνητρο όμως για την Μαρία δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και αγωνιστικό. Μέχρι τώρα έχει κερδίσει μόλις ένα τουρνουά, στο Ραμπάτ του Μαρόκου τον Μάιο του 2019. Τότε, είχε νικήσει τη Βρετανίδα Τζοάνα Κόντρα με 2-1 σετ (2-6, 6-4 και 6-1).

Αντίθετα έχει χάσει τουςε άλλους τρεις τελικούς που συμμετείχε. Τον Αύγουστο του 2018 στο «Σίλικον Βάλεϊ Κλάσικ», στο «Οστρτάβα Όπεν» τον Σεπτέμβριο του 2021 και στην Αγία Πετρούπολη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η αντίπαλός της Ίγκα Σβιόντεκ βρίσκεται στο νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης κι εφόσον νοκήσει στον τελικό θα πάει αυτή στο νο 2. Στα 20 της χρόνια η Πολωνέζα τενίστρια έχει ένα σερί 10 νικηφόρων αγώνων (η αρία έχει πέντε) και το 2020 νίκησε στο Ρολάν Γκαρός που είναι και ο μοναδικός της τίτλος σε γκραν σλαμ.

Οι δύο κοπέλες έχουν βρεθεί άλλες τέσσερις φορές αντίπαλοι. Η Μαρία έχει νικήσει τις τρεις, αλλά η Σβιόντεκ έχει επικρατήσει στην τελευταία αναμέτρηση τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι αγώνες τους

9 Ιουνίου 20221: Σάκκαρη – Σβιόντεκ 2-0

25 Σεπτεμβρίου 2021: Σάκκαρη – Σβιόντεκ 2-0

11 Νοεμβρίου 2021: Σάκκαρη – Σβιόντεκ 2-0

25 Φεβρουαρίου 2022: Σβιόντεκ – Σάκκαρη 2-0

Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν, μέχρι στιγμής, φαβορί την Πολωνέζα.

Ο Μπίλι Γκέιτς ήταν μεταξύ των θεατών του ημιτελικού της Μαρίας με την Πάολα Μπαντόζα. Συνοδευόταν από την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Σού και την κόρη της Χειροκρότησε θερμά τη Μαρία.

Δείτε πως η Σάκκαρη έφθασε στον τελικό

Δείτε πως η Σβιόντεκ έφθασε στον τελικό

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This