Κέρδος για τον Παναθηναϊκό, με… μισή ομάδα στο 0-0 με τον Άρη

Must Read

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έπαιζαν από τη μια μεριά ο Άρης που σε όλο το πρωτάθλημα φθάνει στην εστία, αλλά γκολ δεν βάζει κι από την άλλη ο Παναθηναϊκός που έχει γράψει ιστορία στην κανονική περίοδο με την αστοχία των κυνηγών του!

Πως να μην τελειώσει χωρίς γκολ η μεταξύ τους αναμέτρηση; Και οι δύο μοιράστηκαν από ένα βαθμό στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα .

Δεν είναι τυχαίο που οι δύο ομάδες έδωσαν προσοχή στην άμυνα, κοίταξαν να μη δεχτούν γκολ. Δύο ευκαιρίες, όλες κι όλες καταγράφηκαν στο ματς. Μοιρασμένες κι αυτές.

Στο 48′ ο Εντιαγέ βρέθηκε μπροστά στον Μπρινιόλι, αλλά ο τελευταίος έδειξε την κλάση του διώχψνοντας την μπάλα.

Στο 66′ ήταν η σειρά του Σάντσες για να φθάσει κοντά στο γκολ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Από το σημείο του πέναλτι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Έστειλε την μπάλα άουτ.

Με δεδομένες τις απουσίες των «πρασίνων» που αποδεκατίστηκαν από ίωση με πολλούς παίκτες να έχουν υψηλό πυρετό και ποδοσφαιριστές από τη β΄’ ομάδα στον πάγκο, η ισοπαλία είναι επιτυχία. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να γλίτωσε από τον κορωναϊό, αλλά τελικά νικήθηκε από την ίωση που απλώθηκε ανεξέλεγκτα στις τάξεις του.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Εντιαγέ (67’ Μπερτόγλιο), Ιτούρμπε, Γκάμα (86’ Πάλμα), Καμαρά.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Σάντσες, Παλάσιος, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες (75’ Μαουρίσιο), Αϊτόρ, Καρλίτος (83’ Βαγιαννίδης).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This