Κορυφαίες ομάδες «έκοψαν» τη στοιχηματική Fonbet λόγω Πούτιν

Must Read

Στη μαύρη λίστα έβαλαν την ρωσική στοιχηματική εταιρεία Fonbet κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι εξαιτίας του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, υποστηρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα υποστηρίξουν την Ουκρανία που δέχεται βίαιη εισβολή από την Ρωσία.

Το πρώτο βήμα έκανε η ιταλική Μίλαν η οποία «έκοψε» τις συμφωνίες προβολής του στοιχηματικού παρόχου στο γήπεδο, την επίσημη ιστοσελίδα αλλά και τις εφαρμογές. Την κίνησή της ακολούθησαν οι ομάδες Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, θα απαγορεύεται στην Fonbet να προβαίνει σε προωθητικές ενέργειες για τους αγώνες των συγκεκριμένων ομάδων.

Σημειώνεται ότι η  Fonbet δραστηριοποιείται και στην χώρα μας έχοντας εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων το 2021.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This