Σε… ελεύθερη πτώση η Εθνική Ελλάδας!

Must Read

Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται στην χειρότερη θέση της ιστορίας της στην κατάταξη της FIFA, σύμφωνα με τη λίστα που ανακοινώθηκε χθες από την Ομοσπονδία. Μετά τα πολύ απογοητευτικά αποτελέσματα στα Προκριματικά του Euro, ήταν αναμενόμενο για την Εθνική μας ομάδα να κατρακυλήσει ακόμη περισσότερο.

Συγκεκριμένα, έχασε ακόμα έξι θέσεις και υποχώρησε στην 60ή σε σύνολο 211 ομάδων, ενώ βρίσκεται στην 33η θέση σε σύνολο 55 σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτή μάλιστα, είναι η χειρότερη θέση της Ελλάδας από το 2002, όταν βρέθηκε στην 59η.

Εάν η εικόνα της δεν αλλάξει στα εναπομείναντα ματς των προκριματικών, η «γαλανόλευκη» οδεύει ολοταχώς για τη χειρότερη θέση (σε κλείσιμο χρονιάς) στην ιστορία της από το 1992 όταν και εισήχθη το σύστημα βαθμολόγησης από τη FIFA. Προσεχώς, η ομάδα του Τζον φαν’τ Σιπ παίζει στη Ρώμη με την Ιταλία (12/10, 21:45), υποδέχεται τη Βοσνία (15/10, 21:45), πηγαίνει στο Ερεβάν (15/11, 19:00) για να παίξει με την Αρμενία, υποδέχεται για την τελευταία αγωνιστική τη Φινλανδία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This