Βρέθηκε η… μια από τις γυναίκες που «τάιζαν» τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Must Read

Μια από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της καριέρας του παραχώρησε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στον Πιρς Μόργκαν, με το επεισόδιο να προβάλλεται πριν από μερικές μέρες. Ανάμεσα στις πολλές ενδιαφέρουσες προσωπικές ιστορίες που μοιράστηκε ο 33χρονος ήταν πως όταν ήταν μικρός, μαζί με άλλους συμπαίκτες του παρακαλούσαν για ένα μπέργκερ στα McDonalds, όταν αυτά έκλειναν.

«Υπήρχε ένα κατάστημα στη γειτονιά που ζούσα στην Λισαβόνα. Εκεί, ζητούσαμε από μία κυρία που την έλεγαν Έντνα και άλλες δύο κοπέλες τα μπέργκερ που άφηναν οι πελάτες. Πάντα μας έδιναν να φάμε. Θέλω να προσκαλέσω αυτές τις γυναίκες στο Τορίνο ή στη Λισαβόνα για να τους ανταποδώσω ό, τι έκαναν για μένα. Ποτέ δεν το ξέχασα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο.

Τον τάιζε μπέργκερ

Μία γυναίκα μίλησε σε πορτογαλικό ραδιόφωνο και υποστήριξε ότι είναι μια από τις γυναίκες που βοηθούσε τον Πορτογάλο και τους συμπαίκτες του.

Δεν είναι η Έντνα που κατονόμασε ο «CR7», αλλά η Πάουλα Λέκα που είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Renascenca»: «Εμφανίζονταν τα παιδιά στο κατάστημα και όταν έμεναν μπέργκερ τους τα δίναμε. Το ένα από τ’ αγόρια ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό γινόταν κάθε βράδυ. Ακόμα γελάω. Το έχω πει στον γιο μου, όμως δεν με πίστευε διότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μητέρα του έδινε μπέργκερ στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σύζυγός μου ερχόταν να με πάρει από τη δουλειά και τον είχε δει επίσης. Όλο αυτό δείχνει την ανθρωπιά τον Ρονάλντο. Θα δεχτώ την πρόσκληση του και θα τον ευχαριστήσω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This