Super League 1: Το ντέρμπι του Βορρά ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα

Must Read

Η Θεσσαλονίκη χωρισμένη στα δύο για το μεγάλο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος του Βορρά, παρότι έχει κάνει το «3 στα 3», έχει εμφανίσει αδυναμίες, αλλά θέλει να δείξει στο πρώτο μεγάλο τεστ ότι μπορεί να υπερασπιστεί μέχρι τέλους τον τίτλο που κατέκτησε αήττητος πέρυσι. Από την άλλη οι Κίτρινοι, ως αουτσάιντερ, βρίσκονται σε καλό φεγγάρι καθώς με τη μεγάλη εμφάνιση της περασμένης Κυριακής ενάντια στον Παναθηναϊκό γύρισαν σελίδα. Για δεύτερο σερί παιχνίδι στον πάγκο θα καθίσει ο Τόλης Τερζής, ως υπηρεσιακός μετά την παραίτηση του Παντελίδη.

Στόχος του είναι να καταφέρει να αμφισβητήσει τους μισητούς αντιπάλους. Βέβαια το έργο των Κίτρινων στην Τούμπα δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα. Με ενδιαφέρον αναμένεται πώς θα προσεγγίσει την αναμέτρηση ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, καθώς θα είναι το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η Ένωση με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της δείχνει αναγεννημένη και θέλει να παραμείνει σε τροχιά νικών, την ίδια στιγμή που οι Κυανοκίτρινοι, που δεν έχουν ούτε βαθμό, βρίσκονται στα… σκοινιά. Σήμερα επίσης ο Βόλος υποδέχεται τον ΟΦΗ και ο Ατρόμητος ψάχνει το πρώτο του τρίποντο στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, που έχει μηδέν εις το… πηλίκον.

Τέλος, αύριο, εκτός από τα ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Ξάνθη που έχει το «3/3» στις νίκες αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Λάρισα και η Λαμία υποδέχεται τον Πανιώνιο.

SUPER LEAGUΕ 1 – 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΗΜΕΡΑ
ΒΟΛΟΣ – ΟΦΗ 17.15 NS1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 19.30 NS2
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ 20.00 ΕΡΤSPORTS

ΑΥΡΙΟ
ΑΕΛ – ΞΑΝΘΗ 15.00 NS1
ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ 18.30 PAOKTV
ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19.30 ΕΡΤSPORTS
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20.30 NS1

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This